Ξεκίνημα με θέαμα στο Ράλλυ Ακρόπολις

Ξεκίνημα με θέαμα στο Ράλλυ Ακρόπολις

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Κάλε Ροβανπέρα ξεκίνησε με το… δεξί στο φετινό ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. Ο γιος του παλαιού οδηγού Χάρι Ροβανπέρα αναδείχθηκε νικητής στην υπερειδική που διεξήχθη σε μια εντυπωσιακή πίστα στην πλατεία Νερού.

Πίσω από τον Φινλανδό οδηγό ακολούθησαν οι Λάπι και Νεβίλ. Η αγωνιστική δράση θα συνεχιστεί σήμερα, αρχικά στο Λουτράκι και μετά στη Στερεά Ελλάδα.

Οσοι βρέθηκαν στις κερκίδες στην πλατεία Νερού είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν έναν αγώνα με εντυπωσιακά περάσματα, σε μία σύντομη αλλά γρήγορη διαδρομή με «doghnuts» που έδωσαν την ευκαιρία στους οδηγούς να προσφέρουν ένα ξεχωριστό θέαμα.

Νωρίτερα, οι οδηγοί βρέθηκαν κάτω από τον Βράχο της Ακρόπολης και δήλωσαν έτοιμοι να πάρουν μέρος σε έναν από τους δυσκολότερους αγώνες του παγκοσμίου πρωταθλήματος, έναν αγώνα όπου οι καιρικές συνθήκες έχουν ανεβάσει περισσότερο τον βαθμό δυσκολίας.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης υπέγραψε μνημόνιο για την καταπολέμηση της διαδικτυακής βίας στον αθλητισμό με τον πρόεδρο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου, Μοχάμεντ μπεν Σουλαγέμ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή