Ποδόσφαιρο: «Φως στο τούνελ» η βραδιά της Πέμπτης

Ποδόσφαιρο: «Φως στο τούνελ» η βραδιά της Πέμπτης

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ποδοσφαιρική βραδιά της Πέμπτης ήταν μια από τις καλύτερες σε συλλογικό επίπεδο. Κι αν δεν υπήρχε το… στραβοπάτημα του Ολυμπιακού, τότε θα ήταν η τέλεια.

ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έκαναν μεγάλο βήμα για την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Και το σπουδαιότερο είναι ότι έδωσαν μια ελπίδα στον φίλαθλο κόσμο πως μπορεί να ελπίζει σε κάτι καλύτερο για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αρκεί αυτή η ευρωπαϊκή αύρα να φυσήξει και στα παιχνίδια που ακολουθούν στο επαγγελματικό μας πρωτάθλημα. Θα είναι μια μεγάλη ευκαιρία, που δεν πρέπει να την αφήσει κανείς να πάει χαμένη.

Ομως, για τους νικητές της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων, η άμεση προσγείωση είναι απαραίτητη, ώστε να μην κλωτσήσουν την… καρδάρα. Οσον αφορά τον Ολυμπιακό, μάλλον θα κατάλαβαν πως το αμυντικό πρόβλημα, που υπήρχε πέρυσι, εξακολουθεί να υφίσταται.

Το ευρωπαϊκό ταξίδι έχει πολύ δρόμο ακόμη και είναι δύσβατος και για τους νικητές, αλλά ακόμη περισσότερο για τον ηττημένο. Απαραίτητη προϋπόθεση και για τους τέσσερις, η ψύχραιμη αντιμετώπιση των αποτελεσμάτων και η αναζήτηση λύσεων ώστε να ζήσουμε ακόμη καλύτερες βραδιές.

Επειδή, στην τοξικότητα και αμφισβήτηση που αναβλύζει από το πρωτάθλημά μας, η Ευρώπη, πιθανόν, είναι η μόνη διέξοδος από το τούνελ.

Το πρώτο… φως της Πέμπτης ας γίνει οδηγός ώστε να ξεφύγουμε από τον πάτο που έχουμε φτάσει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή