Μπάσκετ: Τουρνουά 3on3 στις Σπέτσες, παρουσία και του Δημ. Παπανικολάου

Μπάσκετ: Τουρνουά 3on3 στις Σπέτσες, παρουσία και του Δημ. Παπανικολάου

Οι εγγραφές για τις ομάδες κλείνουν αυτή την Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αναβαθμισμένο και με καλεσμένους τους Δημήτρη Παπανικολάου και Μιχάλη Πελεκάνο, το τουρνουά Spetses 3on3 Basketball στις 20-22 Οκτωβρίου κλείνει την Παρασκευή τις εγγραφές του και ετοιμάζει τη δεύτερη διοργάνωσή του στο ιστορικό νησί του Αργοσαρωνικού.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, το τουρνουά που τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Σπετσών αναβαθμίζεται και καλεί τους λάτρεις του μπάσκετ και των Σπετσών στο ολυμπιακό, πλέον, αγώνισμα του 3on3 να συνδυάσουν τις απολαύσεις που προσφέρει ο γρήγορος αυτός τύπος μπάσκετ με τις ομορφιές των Σπετσών.

Επίτιμος καλεσμένος της εκδήλωσης θα είναι ένας θρύλος της εθνικής ομάδας μπάσκετ, ο Δημήτρης Παπανικολάου. Στην εκδήλωση θα είναι καλεσμένος και ο Μιχάλης Πελεκάνος, για να μοιραστεί μοναδικές εμπειρίες με το κοινό.

Μπάσκετ: Τουρνουά 3on3 στις Σπέτσες, παρουσία και του Δημ. Παπανικολάου-1

Εκτός από τη συναρπαστική μπασκετική δράση, το event θα περιλαμβάνει κι έναν αγώνα μπάσκετ με αμαξίδια, που θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης και θα αναδείξει το ταλέντο των Παραολυμπιακών αθλητών.

Παράλληλα ετοιμάζεται κι ένα εντυπωσιακό Half Time Show, στα πρότυπα του Superbowl, με την τραγουδίστρια Marseaux.

Οπως δηλώνει στην Καθημερινή η νυν αντιδήμαρχος (και πλέον εκλεγμένη δήμαρχος από 1ης Ιανουαρίου του 2024) Ευγενία Φραγγιά, το τουρνουά αναβαθμίζεται φέτος σε σχέση με πέρυσι και θα φιλοξενηθεί στην εντυπωσιακή Πλατεία του Ποσειδωνίου.

«Θέλουμε να ενθαρρύνουμε κάθε αθλητική διοργάνωση στο νησί και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε», επισημαίνει η κα Φραγγιά, η πρώτη γυναίκα που εκλέγεται δήμαρχος στη ιστορία του νησιού της Μπουμπουλίνας.

Προσθέτει ότι το τουρνουά, που πέρυσι είχε διοργανωθεί στο Γυμνάσιο Σπετσών, θα συνδυαστεί φέτος και με εθελοντική αιμοδοσία στις Σπέτσες το ίδιο Σαββατοκύριακο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT