Μπαρτζώκας: Στηρίζω όποιον παίκτη έχει βοηθήσει την ομάδα

Μπαρτζώκας: Στηρίζω όποιον παίκτη έχει βοηθήσει την ομάδα

Την Μπασκόνια αντιμετωπίζει απόψε ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ – Με Ναν, Βιλντόζα ο ΠΑΟ στο Βερολίνο.

1' 49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το τοπίο αναφορικά με το «ερυθρόλευκο» ρόστερ και το αν αυτό χρειάζεται ενίσχυση ξεκαθάρισε χθες ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μιλώντας ενόψει του αποψινού αγώνα με την Μπασκόνια στο ΣΕΦ (21.15) για την 7η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού στήριξε όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του, αναφέροντας πως έχει το «ελεύθερο» από τη διοίκηση να κάνει την οποιαδήποτε προσθήκη, κίνηση όμως που θα πρέπει να αφορά παίκτη ο οποίος θα βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα.

«Εχω τον εξής κανόνα και δεν αλλάζει. Τους παίκτες που έχουν βοηθήσει την ομάδα να κατακτήσει ό,τι εγχώριο τίτλο υπάρχει, τους έχω εμπιστοσύνη και τους στηρίζω. Δεν σημαίνει ότι επειδή έμεινε ένα μήνα εκτός ο Μακίσικ θα τον αλλάξω, δεν θα το κάνω ποτέ αυτό. Είναι σημαντικός για τον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια και δεν θα τον πουλήσω», τόνισε χαρακτηριστικά, παραδεχόμενος ωστόσο πως η ομάδα βρίσκεται στην αγορά για παίκτη λόγω των πολλών τραυματισμών και των ατυχιών. Ομως, όπως είπε με νόημα: «Για να παίξει άμεσα ένας παίκτης και να κάνει την ομάδα καλύτερη πρέπει να είναι πολύ μεγάλης κλάσης. Ολες αυτές οι σούπερ μεταγραφές, οι βόμβες μεγατόνων, τι προσφορά έχουν μέχρι στιγμής στις ομάδες τους;».

Δεδομένη θα είναι η απουσία του Σίκμα και στο αποψινό ματς, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Μιλουτίνοφ.

Στον Παναθηναϊκό, επιτυχημένη ήταν η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε χθες ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στο αριστερό χέρι (κάταγμα στο μικρό δάχτυλο) και η οποία θα τον αφήσει εκτός δράσης για δύο μήνες. Ο τραυματισμός του Ισπανού άσου ήταν η έκτη ατυχία που «χτύπησε» από την αρχή της σεζόν την ομάδα, μετά τους Σλούκα, Βιλντόζα, Παπαπέτρου, Μήτογλου και Μαντζούκα.

Σήμερα η ομάδα αναχωρεί για το Βερολίνο όπου αύριο (21.00) αντιμετωπίζει την Αλμπα. Στην αποστολή θα βρίσκονται τόσο ο Βιλντόζα όσο και ο Ναν, που φτάνοντας στην Αθήνα δήλωσε ανυπόμονος να αγωνιστεί. Ο Αμερικανός γκαρντ υποβλήθηκε χθες στις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και κατόπιν έκανε την πρώτη του προπόνηση, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Η μεταγραφική προσθήκη του Ναν δεν θα είναι η τελευταία, καθώς μετά τον τραυματισμό του Ερνανγκόμεθ και την πολύμηνη απουσία του Παπαπέτρου, οι «πράσινοι» αναζητούν παίκτη που θα καλύψει το κενό στις θέσεις «3» και «4».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή