«Βουτιά» στο Παγκόσμιο Υγρού Στίβου η Ελλάδα

«Βουτιά» στο Παγκόσμιο Υγρού Στίβου η Ελλάδα

Οι αγώνες του Κατάρ, σε κάποια αθλήματα, θα αποτελέσουν την τελευταία ευκαιρία για την κατάκτηση προκρίσεων για τους Ολυμπιακούς του Παρισιού

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με αγώνες στην καλλιτεχνική κολύμβηση και στις καταδύσεις αρχίζει σήμερα στην Ντόχα το 21ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου. Η Ελλάδα θα πάρει μέρος στη διοργάνωση με 64 αθλητές και αθλήτριες. Οι αγώνες του Κατάρ, σε κάποια αθλήματα, θα αποτελέσουν την τελευταία ευκαιρία για την κατάκτηση προκρίσεων για τους Ολυμπιακούς του Παρισιού.

Ανάμεσα στους αθλητές και στις αθλήτριες που θα διεκδικήσουν «εισιτήρια» για την «Πόλη του Φωτός» θα είναι και τα κορίτσια της συγχρονισμένης κολύμβησης. Σήμερα (08.30) η Ευαγγελία Πλατανιώτη θα πάρει μέρος στον προκριματικό του τεχνικού προγράμματος και λίγες ώρες αργότερα (13.00) μαζί με τη Σοφία Μαλκογεώργου θα αγωνιστούν στο τεχνικό πρόγραμμα του ντουέτου. Με τα χρώματα της Αυστρίας θα χορέψει στο νερό η ελληνικής καταγωγής Βασιλική Αλεξανδρή, η οποία είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στο προηγούμενο παγκόσμιο.

Οι Ευαγγελία Πλατανιώτη και Σοφία Μαλκογεώργου θα επιδιώξουν να παρουσιάσουν σταθερά προγράμματα ώστε να βρεθούν ανάμεσα στα ντουέτα που θα ταξιδέψουν στο Παρίσι. Ηδη έχουν προκριθεί οι αθλήτριες από Αυστρία, Νότια Αφρική, Νέα Ζηλανδία, Ιαπωνία και ΗΠΑ. Το αγωνιστικό πρόγραμμα των καταδύσεων αρχίζει σήμερα χωρίς ελληνική συμμετοχή. Η Ελλάδα στις καταδύσεις θα εκπροσωπηθεί από τον Θάνο Τσιρίκο, ο οποίος θα «πέσει» από τα 10 μ. στις 9 Φεβρουαρίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή