Ετοιμοι για όλα… μ’ αυτή τη διαιτησία

Ετοιμοι για όλα… μ’ αυτή τη διαιτησία

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του επαγγελματικού μας πρωταθλήματος. Από την πρώτη τετράδα, το ευκολότερο έργο, θεωρητικά το έχει ο Ολυμπιακός, που ελπίζει πως θα μπορέσει να κλείσει τη διαφορά από τους τρεις προπορευόμενούς του.

Φυσικά, επειδή στο ποδόσφαιρο τα πάντα μπορούν να συμβούν, ουδείς μπορεί να προεξοφλήσει με ποια σειρά θα μπουν οι διεκδικητές του τίτλου στα πλέι οφ. Το μόνο σίγουρο είναι πως η συνέχεια αναμένεται να είναι συναρπαστική.

Και όχι μόνο κατά τη διάρκεια των αγώνων, οι οποίοι δεν μας έχουν προσφέρει και κάτι το ξεχωριστό, αλλά και μετά τη λήξη τους. Αιτία οι διαιτητές με τις αποφάσεις τους. Δυστυχώς, αυτοί υπήρξαν οι αρνητικοί πρωταγωνιστές, μέχρι τώρα.

Να ελπίζει κάποιος πως θα υπάρξει αλλαγή και θα σταματήσουν οι κραυγές διαμαρτυρίας; Οποιος το πιστεύει, ζει σε άλλη χώρα. Τα όσα είδαμε προεξοφλούν πως όσο πλησιάζουμε προς το τέρμα, η κατάσταση θα γίνεται και πιο εκρηκτική.

Ακόμη και η τεχνολογία του VAR έχει αμφισβητηθεί και όχι άδικα. Θα πείτε, άνθρωποι χειρίζονται τα μηχανήματα, οπότε κι αυτά εκτελούν τις εντολές που τους δίνονται και βγάζουν την ετυμηγορία τους.

Επομένως, ας είμαστε έτοιμοι για όλα. Χωρίς καμία πρόθεση για δυσμενείς προβλέψεις, αποτελέσματα αγώνων δεν αναμένεται να κριθούν μόνο από την καλή ή την κακή απόδοση των ομάδων, αλλά και από αυτήν των διαιτητών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή