Σούπερ Λιγκ 1: Ας μη χαθεί ακόμη μία ευκαιρία

Σούπερ Λιγκ 1: Ας μη χαθεί ακόμη μία ευκαιρία

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με δύο ντέρμπι δίνεται η εκκίνηση των πλέι οφ του επαγγελματικού μας πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, που θα αναδείξει τον πρωταθλητή. Θα πάρουμε μια… ανάσα, λόγω Εθνικής, για να μπούμε στην τελική ευθεία.

Για να μην γκρινιάζουμε συνέχεια, η τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου άφησε μια χαραμάδα αισιοδοξίας πως δεν είναι τα πάντα «προκαθορισμένα». Και τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά για τα οποία ήταν σίγουροι οι ειδήμονες των καφενέδων, αλλά και η διαιτησία πήγε… κόντρα στις προβλέψεις.

Βέβαια, οι επαΐοντες πρόλαβαν να κοινοποιήσουν πως αυτή η «παρένθεση» ήταν το άλλοθι σε ό,τι θα συμβεί στη συνέχεια. Και φυσικά, πολλοί έσπευσαν να συμφωνήσουν μαζί τους. Στη χώρα μας, το παρασκήνιο πάντα επισκιάζει το προσκήνιο.

Επομένως, στο χέρι αυτών που διαφεντεύουν και αποφασίζουν για το ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι να διαψεύσουν τις «Κασσάνδρες» και να απολαύσουμε μπάλα μόνον εντός αγωνιστικών χώρων. Τα παιχνίδια να τελειώνουν στο ΄90 και να αρχίζουμε να ασχολούμαστε με το επόμενο.

Δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλα πισωγυρίσματα. Η εικόνα και τα αποτελέσματα των δύο εκπροσώπων μας στην Ευρώπη, με δύο ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις για τους «16» του Conference League, απέδειξαν το πόσο πίσω έχουμε μείνει.

Και αυτό δεν οφείλεται μόνο στις μη επενδύσεις. Αλλά και στο ότι οι παράγοντες σκέπτονται περισσότερο το πώς θα υπερισχύσουν του αντιπάλου εκτός γηπέδου, παρά εντός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή