ΠΑΟΚ: Επιστολή του δημάρχου Θεσσαλονίκης στον πρόεδρο της UEFA

ΠΑΟΚ: Επιστολή του δημάρχου Θεσσαλονίκης στον πρόεδρο της UEFA

Τη στάση των βελγικών Aρχών, την ημέρα του αγώνα της Κλαμπ Μπριζ με τον ΠΑΟΚ, καταγγέλλει ο Στέλιος Αγγελούδης, ζητώντας «τα δέοντα προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες»

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη στάση των βελγικών Αρχών την ημέρα του αγώνα της Κλαμπ Μπριζ με τον ΠΑΟΚ για το Conference League, καταγγέλλει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης.

Σε επιστολή του προς τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφέριν, ο κ. Αγγελούδης επισημαίνει ότι οι βελγικές Αρχές «επιτέθηκαν σε οικογενειάρχες, μέλη του ελληνικού κοινοβουλίου, αλλά και του δημοτικού συμβουλίου, συλλαμβάνοντας και αφήνοντας εκτός αγώνα ανθρώπους που είχαν νόμιμο δικαίωμα».

«Για εμάς στον δήμο Θεσσαλονίκης, η ασφάλεια των οπαδών της Κλαμπ Μπριζ που θα επισκεφθούν αυτές τις μέρες την πόλη μας, είναι η απόλυτη προτεραιότητα. Μέλημά μας είναι να εκτονώνουμε και να επιλύουμε προβλήματα, αντί να δημιουργούμε μεγαλύτερα», υπογραμμίζει.

«Θα θέλαμε ωστόσο να σας επιστήσουμε την προσοχή, να ζητήσετε και να αξιολογήσετε προσεκτικά τις καταγγελίες των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, γιατί το ποδόσφαιρο είναι ευκαιρία γιορτής και ανταλλαγής εμπειριών και όχι οι φίλαθλοι εκ προοιμίου εγκληματίες».

«Θεωρούμε αυτονόητο πως θα πράξετε τα δέοντα προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες, για όσα διαδραματίστηκαν στο Βέλγιο, εις βάρος των φιλάθλων του ΠΑΟΚ», καταλήγει η επιστολή του δημάρχου Θεσσαλονίκης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT