Σότσι: δεν τα κατάφεραν οι Ελληνες

Σότσι: δεν τα κατάφεραν οι Ελληνες

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μακριά από τις διακρίσεις, αλλά με ικανοποιητικές για το επίπεδό τους επιδόσεις, ολοκλήρωσαν οι Ελληνες αθλητές των δρόμων αντοχής την αγωνιστική τους παρουσία στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι. Ο Απόστολος Αγγέλης τερμάτισε 74ος στους 85 αθλητές και κάλυψε την απόσταση των 1.800 μ. σπριντ σε 4.1:87. Η Παναγιώτα Τσακίρη (1.300 μ.) κατετάγη 64η με 3:02.75. στις 67 αθλήτριες. «Ο Απόστολος πήγε πολύ καλά. Ξεπέρασε αρκετούς αθλητές που έχουν καλύτερη από αυτόν βαθμολογία. Η Παναγιώτα μπορεί να μην έκανε κάποια ατομική επίδοση, αλλά και πάλι είμαι ευχαριστημένος γι’ αυτά που επέτυχε», δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής Τιμολέων Τσουρέκας, ο οποίος, σήμερα, θα είναι στην επίσημη προπόνηση του Νικόλα Πολυχρονίδη. «Θα δούμε τα άλματά του στο Λαρτζ Χιλ (μεγάλος λόφος), αλλά και των αντιπάλων του. Θα έχουμε μία εικόνα για το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται, σε σχέση με τους άλλους».

• H Nορβηγία και ο Καναδάς είχαν κατακτήσει, μέχρι και χθες, τα περισσότερα μετάλλια στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι. Οι Νορβηγοί έχουν συλλέξει 11 μετάλλια (4-3-4) και οι Καναδοί 9 (4-3-2). Οι Ολλανδοί βρίσκονται στην τρίτη θέση με 8 (3-2-3). Σε απόσταση αναπνοής, με επτά μετάλλια, ακολουθούν οι ΗΠΑ (2-1-4) και η Ρωσία (1-3-3).

• Σχεδόν 1.000.000 (924.802) είναι τα εισιτήρια που είχαν, μέχρι και χθες, πωληθεί στους Ολυμπιακούς του Σότσι. Οι διοργανωτές είναι ευχαριστημένοι από τη διάθεση εισιτηρίων, τα οποία είναι από τα φθηνότερα στην ιστορία του θεσμού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή