Από το μηδέν

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολλοί ήταν που δεν πίστευαν πως ο ΠΑΟΚ θα έφτανε στο σημείο να κινδυνεύει να μπει στα πλέι oφ ισόβαθμος με Ατρόμητο και Παναθηναϊκό. Ομως επειδή, όχι μόνο φέτος, αλλά εδώ και δεκαετίες, όλοι στη Θεσσαλονίκη δεν βλέπουν τα του οίκου τους, αλλά ρίχνουν αλλού τις ευθύνες για τις αποτυχίες, δεν αποκλείεται, ακόμα και φέτος, να χάσει το δικαίωμα συμμετοχής στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οσο κι αν απειλεί ο Ιβάν Σαββίδης παίκτες, τεχνική ηγεσία και τους εκπροσώπους του στη διοίκηση, δεν θα μπορέσει να πετύχει απολύτως τίποτα αν δεν «συμμαζέψει» πρώτα αυτούς που φουσκώνουν τα μυαλά των οπαδών του «Δικεφάλου». Το ίδιο φυσικά θα πρέπει να κάνουν και στον Παναθηναϊκό, αν δεν θέλουν να χύσουν το γάλα από την καρδάρα, που με τόσο κόπο και υπομονή έχουν μαζέψει αγώνα με αγώνα.

Πιστεύω πως αυτές οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση στο μίνι πρωτάθλημα. Ο Ατρόμητος, παρά την πολύ καλή του πορεία, δείχνει να μένει από δυνάμεις, καθώς ο Παράσχος έχει ποιοτικό μεν, αλλά πολύ περιορισμένο ρόστερ. Ενώ ο Αστέρας δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτήν των προηγουμένων ετών.

Στη συνέχεια της κανονικής περιόδου, ο Ολυμπιακός φαντάζει σαν ρυθμιστής της τελικής βαθμολογίας που θα προκύψει για τα πλέι οφ. Τα δύο παιχνίδια, με τον Παναθηναϊκό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, πολύ πιθανόν να τη διαμορφώσουν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή