Ο ΠΑΟΚ του Ιβάν

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χαμένος στη… μετάφραση πρέπει να βρίσκεται ο Ιβάν Σαββίδης. Πώς αλλιώς να εξηγήσει κάποιος τις αντιδράσεις του σε όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στον ΠΑΟΚ. Ο οποίος μέσα σε ένα μήνα χάνει, ό,τι με λεφτά και κόπο μπόρεσε να πετύχει σε μία ολόκληρη περίοδο.

Συνεχίζει να ακολουθεί αυτό που επί δεκαετίες έβρισκαν σαν πρόφαση οι διοικούντες τον «Δικέφαλο». Πως για όλα φταίει το κατεστημένο της Αθήνας και ειδικά ο Ολυμπιακός. Ακόμα και το χθεσινό πρωτοσέλιδο, της αθλητικής εφημερίδας, που είναι η «σημαία» των οπαδών του ΠΑΟΚ καταφέρεται κατά της «ερυθρόλευκης ΕΠΟ», λες και ο Ολυμπιακός έχει κάποιο όφελος, από την αφαίρεση των τριών βαθμών, το «κλείσιμο» της Τούμπας και την τιμωρία του Ινσαουράλδε.

Ο Ιβάν Σαββίδης, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, έχει βάλει 32 εκατ. ευρώ στην ΠΑΕ. Είναι λοιπόν κρίμα να βλέπει πως έχουν χαθεί σε ένα πηγάδι, χωρίς πάτο. Γιατί, όχι μόνο δεν μπόρεσε να πάρει έναν τίτλο, αλλά επειδή, εξακολουθεί να παραμένει δέσμιος σε παλιές νοοτροπίες, που δεν έχουν οδηγήσει πουθενά.

Αν λοιπόν θέλει να αναδείξει τον ΠΑΟΚ, σε πρώτη ποδοσφαιρική δύναμη της χώρας, είναι απαραίτητο, να αλλάξει τακτική. Να σπάσει τα δεσμά, με όσους του πουλάνε «αγάπες και λουλούδια». Είναι αδιανόητο, ένας πετυχημένος επιχειρηματίας, όπως δηλώνει ο ίδιος πως είναι, να αποτυγχάνει να οργανώσει μία ΠΑΕ και εν συνεχεία μία ποδοσφαιρική ομάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή