Aυτά που περιμέναμε

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επειδή δεν περίμενα κάτι το καινούργιο στην πρεμιέρα του επαγγελματικού μας πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, γι’ αυτό και δεν απογοητεύθηκα. Αρχισε από το σημείο που σταμάτησε. Να πω πως κάθε… πέρσι και καλύτερα; Ξέρω ότι πολλοί θα συμφωνήσετε. Απόδειξη, οι απελπιστικά άδειες εξέδρες, σε όλα τα γήπεδα.

Και μη μπερδεύεστε, μόνο ο ΠΑΟΚ ήταν τιμωρημένος «κεκλεισμένων των θυρών». Τώρα που βρέθηκαν οπαδοί, να αποδοκιμάσουν τον Ιβάν Σαββίδη; Είναι κι αυτό ένα τα… ελληνικά θαύματα. Τα υπόλοιπα τα είδαμε στο Ολυμπιακό Στάδιο, όπου δεν δόθηκε ένα πέναλτι… μαρς και σφυρίχτηκε ένα άλλο «χάρισμα».

Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» είδαμε τον Ολυμπιακό να «πετάει» μπροστά, αλλά να… μπουσουλάει στην άμυνα. Ομως, παρ’ όλα αυτά, εξακολουθεί να αναζητάει χαφ στη θέση του Ανδρέα Σάμαρη και να μην έχει στο ρόστερ του τον Κώστα Μανωλά.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια, ξεχωρίζει η νίκη των Ιωαννίνων επί του ευρωπαίου Αστέρα, καθώς και αυτή της Βέροιας επί της Ξάνθης, λόγω του τρόπου διαμόρφωσης του αποτελέσματος. Οσο για το θέαμα, ας δεχτώ πως οι ποδοσφαιριστές επηρεάστηκαν από τον καύσωνα…

Τέλος, ο πολύ σοβαρός τραυματισμός του Μπεργκ επισκίασε την πρώτη αγωνιστική. Το πλήγμα για τον Παναθηναϊκό, μέγα και οι υπεύθυνοι αναζητούν το πώς μπορεί να καλυφτεί το κενό. Οσο κι αν αυτό θεωρείται δυσαναπλήρωτο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή