Τρεις στον χορό

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ηταν ένα από τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια του πρωταθλήματος. Η ατμόσφαιρα, η εξέλιξη του σκορ, κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου. Και το σπουδαιότερο, το όνομα του διαιτητή αναφέρθηκε μόνο στο φύλλο του αγώνα. Ισως για πρώτη φορά δεν υπήρξε παράπονο από τους ηττημένους ούτε για μία φάση!

Ο Παναθηναϊκός πήρε μία τεράστια νίκη στην Τούμπα και παραμένει ενεργά διεκδικητής του τίτλου, δίνοντας τεράστιο ενδιαφέρον στο κυνήγι του.

Εχοντας, μάλιστα, να υποδεχθεί στον δεύτερο γύρο τους συνδιεκδικητές, στη Λεωφόρο, έχουν κάθε δικαίωμα οι φίλοι του να κάνουν όνειρα. Αρκεί διοίκηση, προπονητής και παίκτες να σκύψουν το κεφάλι και να συνεχίσουν τη δουλειά τους.

Ο ΠΑΟΚ πλήρωσε τη… ζάλη που του επέφερε η κορυφή. Οταν δεν είσαι συνηθισμένος σε τέτοια ύψη, τα μυαλά παίρνουν αέρα και αυτό το πληρώνεις.

Και στον «Δικέφαλο του Βορρά», η διαχείριση της πρωτοπορίας δεν ήταν σωστή. Και βέβαια, ο μόνος που δεν ευθύνεται γι’ αυτό είναι ο Αγγελος Αναστασιάδης.

Πλέον η διαφορά των δύο βαθμών από τον Ολυμπιακό δεν φαντάζει ασφαλής. Και επειδή εκκρεμεί το παιχνίδι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», αλλά και γιατί υπάρχει το ματς στην Τρίπολη, της επόμενης αγωνιστικής, όπου ο Αστέρας είναι ανίκητος.

Επιπλέον, οι πρωταθλητές έδειξαν, έστω και απέναντι στον ασθενέστατο Πανθρακικό, πως στην έδρα τους δεν… χαρίζονται.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή