Στο ίδιο καζάνι…

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τελικά, το φετινό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου τείνει να γίνει το πιο ενδιαφέρον. Τι κι αν ασχολούνται μ’ αυτό, και το αστυνομικό και το δικαστικό ρεπορτάζ. Τι κι αν υπάρχουν διαιτησίες που προκαλούν. Τα αποτελέσματα κάθε αγωνιστικής, κρατούν το ενδιαφέρον του κόσμου σε εγρήγορση.

Να δείτε, που αν εξακολουθήσουν οι εκπλήξεις, μικρές ή μεγάλες, δεν θα αργήσουν οι «ειδήμονες» να μιλήσουν για… στοιχηματικά κόλπα. Ηδη, υπήρξαν σχόλια για τα τέσσερα που έφαγε ο ΠΑΣ στα Γιάννινα από τον Λεβαδειακό και σε τρεις μέρες πήρε βαθμό στο Φάληρο από τον Ολυμπιακό.

Ή ακόμα, για το 4-2 του ΠΑΟΚ από την Ξάνθη, μετά τη νίκη του στο «Γ. Καραϊσκάκης» επί του πρωταθλητή. Τέτοιοι είμαστε. Από τη μία θαυμάζουμε το αγγλικό πρωτάθλημα και από την άλλη, ψάχνουμε πίσω από κάθε αποτέλεσμα, την απάτη. Θα πείτε, βγαίνουν εδώ και χρόνια τόσα στη φόρα, που άντε να πιστέψει ο φίλαθλος πως όλα τα αποτελέσματα είναι μέσα στο παιχνίδι.

Αγωνιστικά, ο ΠΑΟΚ όχι μόνο έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να αποσπαστεί ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία, αλλά προσγειώθηκε ανώμαλα στα «Πηγάδια». Δίνοντας στον Ολυμπιακό την ευκαιρία να ανασυνταχθεί. Το αν το καταφέρει θα φανεί απόψε, στον αγώνα με τη Μάλμε. Βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι…

Ο Παναθηναϊκός, μπορεί να σταμάτησε το σερί των νικών του στην Τρίπολη, αλλά η απώλεια των δύο βαθμών, δεν τον απογοήτευσε, αφού έχασαν έδαφος και οι άλλοι δύο. Αν νικούσε, όμως, τότε οι πιθανότητές του για την κορυφή, θα είχαν αυξηθεί ακόμα περισσότερο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή