Πολλά σε ένα μήνα

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν όλα κυλήσουν φυσιολογικά και δεν υπάρξουν εκπλήξεις, όπως η ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναιτωλικό στην Τούμπα, τότε η κούρσα προς τον τίτλο θα παιχτεί στα τρία παιχνίδια μεταξύ των πρωτοπόρων. Αυτό της Τούμπας και τα δύο της Λεωφόρου.

Ο Ολυμπιακός θα πάει στη Θεσσαλονίκη με «αέρα» πέντε βαθμών, αν δεν σκοντάψει αύριο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στον «κακό του δαίμονα» Ατρόμητο. Με μη ήττα στο κάστρο του «Δικεφάλου» αγκαλιάζει το 42ο πρωτάθλημα, αφού και με ήττα από τον Παναθηναϊκό, θα έχει ένα «μαξιλαράκι» ασφαλείας δύο βαθμών, οι οποίοι μπορεί και να αυξηθούν, καθώς οι «πράσινοι» θα θέλουν τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ, ώστε και να μην είναι μαθηματικά εκτός τροχιάς τίτλου, αλλά και εν όψει των πλέι οφ.

Ολα αυτά φυσικά στη θεωρία. Η πραγματικότητα μπορεί να κρύβει ακόμη πολλές εκπλήξεις και ανακατατάξεις. Ας μην ξεχνάμε πως ο σημερινός δεύτερος της βαθμολογίας είχε αποσπαστεί κι αυτός πέντε βαθμούς από τον πρωταθλητή. Κι ενώ πίστευαν οι φίλοι του πως θα μεγάλωνε τότε τη διαφορά στους οκτώ, βρέθηκε τώρα να ελπίζει πως μπορεί να αναστρέψει την κατάσταση.

Η συνέχεια μπορεί να υπάρξει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα. Οι «ερυθρόλευκοι», με τον Βίτορ Περέιρα στη θέση του Μίτσελ, αρχίζουν να παρουσιάζονται μεν πιο «σοβαροί» στην αμυντική τους λειτουργία, όμως δεν εμπνέουν ακόμη εμπιστοσύνη. Παράδειγμα, η μεγάλη ευκαιρία της δεκαμελούς Βέροιας, στο τελευταίο παιχνίδι κι ενώ παρέμενε ακόμα το 0-0.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή