Η… καμπούρα μας

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αλλη μία χρονιά χαμένη, που ο ΠΑΟΚ δεν κατορθώνει να πετύχει τους στόχους του. Φέτος οι αποτυχίες του σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι πολύ πιο οδυνηρές, επειδή διοίκηση και φιλικός Τύπος είχαν… φουσκώσει στο έπακρον τα μυαλά των οπαδών του.

Για όλους στη Θεσσαλονίκη το πρωτάθλημα είχε κατακτηθεί ήδη, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Το περυσινό πάθημα, μετά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, δεν είχε γίνει μάθημα σε κανένα. Είχαν πιστέψει πως μετά τον αποκλεισμό των «ερυθρολεύκων», ο ταλαιπωρημένος Παναθηναϊκός θα ήταν μία εύκολη λεία.

Κατά την άποψή μου, το χειρότερο για τον «Δικέφαλο» είναι πως δεν πρόκειται να διδαχθούν ούτε φέτος, παρά τις συνεχόμενες «τεσσάρες» και «τριάρες». Ουδείς θα τολμήσει να ρίξει την μπουνιά στο μαχαίρι και έπειτα, από τις όποιες «κατάρες» και «αναθεματισμούς», θα επιστρέψουν, Τύπος και διοίκηση, στο «για όλα φταίει η Αθήνα και ο Πειραιάς».

Φυσικά, το φαινόμενο δεν αποτελεί αποκλειστικό τρόπο σκέψης και αντίδρασης του ΠΑΟΚ. Είναι ένα «κουσούρι» της φυλής μας, σύμφωνα με το οποίο, για κάθε αποτυχία φταίει πάντα κάποιος άλλος και όχι εμείς οι ίδιοι. Σίγουρα σε ορισμένες περιπτώσεις συμβαίνει να υπάρχει και «ξένος δάκτυλος». Ομως θα πρέπει επιτέλους να αρχίσουμε να κοιτάμε τη δική μας καμπούρα, μπας και την ισιώσουμε…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή