Αποψη: Μία από τα ίδια

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολοκληρώθηκε και τυπικά, σε ό,τι αφορά τον τίτλο, το επαγγελματικό μας πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Η αναμενόμενη, εδώ και μερικές εβδομάδες, κατάκτησή του από τον Ολυμπιακό γιορτάστηκε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» έπειτα από τον αγώνα με τον Λεβαδειακό περισσότερο από τους παίκτες των «ερυθρολεύκων», παρά από τους λίγους, σε σχέση με τη μέρα, οπαδούς του που βρέθηκαν στις εξέδρες του φαληρικού γηπέδου.

Πιστεύω και μόνο αυτό το γεγονός, θα πρέπει να προβληματίσει τους υπευθύνους, όχι μόνο του πρωταθλητή, αλλά και όλους όσοι έχουν λόγο και αποφασίζουν για το τι θα γίνει με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι πλέον ξεκάθαρο, πως ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται. Κι αν δεν τα βρουν, με ειλικρινή συνεργασία οι παράγοντες μεταξύ τους, τότε το… καράβι θα κάτσει σε ύφαλο.

Σε ό,τι αφορά τη συνέχεια, το ενδιαφέρον θα εστιαστεί στη μάχη της σωτηρίας, η οποία όσο πλησιάζουμε στη λήξη, τόσο θα αυξάνονται και οι εκπλήξεις, καθώς οι ομάδες που κινδυνεύουν, εξακολουθούν να παίρνουν… αποτελέσματα – οξυγόνο. Βλέπετε, το θέμα είναι κατά πόσο οι αδιάφοροι βαθμολογικά, θα παίξουν σ’ αυτές τις τελευταίες αγωνιστικές για την ιστορία τους, ώστε να μη δώσουν αφορμές για καχυποψίες.

Οσο για το «μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός θα προσπαθήσουν να μη χάσουν άλλο έδαφος, ενώ τα εκπληκτικά Γιάννινα, δείχνουν πως μπορούν να κρατήσουν την πέμπτη θέση, πίσω από τον Αστέρα Τρίπολης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή