Γενικό ξεκαθάρισμα

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το τοπίο, στο αγωνιστικό μέρος του επαγγελματικού μας ποδοσφαίρου, φαίνεται να ξεκαθαρίζει. Στο άλλο μέτωπο, αυτό του δικαστικού, παραμένει θολό και μάλλον θα πάρει πολύ χρόνο ακόμη για να δούμε το φως στο βάθος του τούνελ.

Το Σάββατο, σε έναν τελικό για τον οποίο αναφορά θα γίνεται μόνο στο γκολ του Τσόρι Ντομίνγκες, ο Ολυμπιακός νίκησε την Ξάνθη 3-1 και έκανε το 17ο νταμπλ της ιστορίας του. Ενα άλλο χαρακτηριστικό του αγώνα είναι πως δεν υπήρξε κανένα παράπονο από τους ηττημένους για τη διαιτησία…

Σε ό,τι αφορά την πρωτιά στα πλέι οφ, η υπόθεση… «πρασινίζει». Οσο ανεβαίνει η απόδοση του Παναθηναϊκού, τόσο πέφτει αυτή του ΠΑΟΚ. Μάλλον πιάνει πάτο, αφού ανάγκασε τον Ιβάν Σαββίδη να μπει στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και να τα πει ένα χεράκι στον προπονητή του. Πριν από αυτή την ενέργειά του, όμως, θα έπρεπε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ να κοιταχτεί στον καθρέφτη και να κρίνει τις δικές του επιλογές, σε όλους τους τομείς.

Η πορεία των δύο ομάδων, καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου, μας αποδεικνύει για πολλοστή φορά το πόσο βιάζονται τα οπαδικά έντυπα και τα φερέφωνά τους να ανεβοκατεβάζουν ομάδες και παίκτες, από τον «παράδεισο» στην «κόλαση».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή