Με Μπριζ ο Παναθηναϊκός – Οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ και του Ατρομήτου στο Europa

Με Μπριζ ο Παναθηναϊκός – Οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ και του Ατρομήτου στο Europa

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H βελγική Μπριζ θα βρεθεί για μία φορά ακόμη στο δρόμο του Παναθηναϊκού για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «πράσινοι» έχουν πολύ κακή παράδοση με τη συγκεκριμένη ομάδα, καθώς σε τρία ευρωπαϊκά επίσημα ματς που έχουν δώσει στο παρελθόν, ουδέποτε κατάφεραν να προκριθούν (1977, 1988, 1994). Οι δύο ομάδες πριν από λίγες ημέρες τέθηκαν αντιμέτωπες και σε φιλικό προετοιμασίας στην Ολλανδία με την ελληνική ομάδα να γνωρίζει την ήττα με 2-1. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι η σημερινή κλήρωση, κάθε άλλο παρά ευνοϊκή μπορεί να χαρακτηρισθεί. Το πρώτο ματς θα γίνει στην Αθήνα στις 28 ή 29 Ιουλίου και η ρεβάνς στις 4 ή 5 Αυγούστου στο Βέλγιο.

Με τη νικήτρια του ζευγαριού Σπαρτάκ Τρνάβα (Σλοβακία) – Λίνφιλντ (Β. Ιρλανδία) θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ (30/7-6/8), εφόσον καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ από την οποία ηττήθηκε την Πέμπτη με 2-1. Στο πρώτο ματς στη Σλοβακία, η Σπαρτάκ είχε επικρατήσει με 2-1.

Ο Ατρόμητος για τον ίδιο προκριματικό γύρο, καλείται να αντιμετωπίσει μία εκ των ΑΙΚ Στοκχόλμης (Σουηδία) ή Σιράκ (Αρμενία), με το πρώτο ματς να είναι προγραμματισμένο για τις 30/7 και τη ρεβάνς στο Περιστέρι στις 6/8. Η ΑΙΚ έχει επικρατήσει με 2-0 στο πρώτο ματς στη Στοκχόλμη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή