Πρόβα για το Παγκόσμιο το γκραν πρι της Ουγγαρίας

Πρόβα για το Παγκόσμιο το γκραν πρι της Ουγγαρίας

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τη συμμετοχή των εθνικών μας ομάδων ανδρών – γυναικών αρχίζει σήμερα στο Σομπατέλι της Ουγγαρίας το γκραν πρι της ενόργανης γυμναστικής. Από την αποστολή απουσιάζουν ο τραυματίας Λευτέρης Κοσμίδης αλλά και ο Ολυμπιονίκης Βασίλης Τσολακίδης, ο οποίος, όπως όλα δείχνουν, δεν έχει καταφέρει να επανέλθει στο αγωνιστικό επίπεδο που ο ίδιος επιθυμεί.

Η διοργάνωση της Ουγγαρίας αποτελεί το τελευταίο τεστ των διεθνών μας πριν από το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Γλασκώβης όπου θα κριθούν οι προκρίσεις για το Ρίο. Τα οικονομικά προβλήματα δεν επέτρεψαν στην ομοσπονδία να στείλει τους γυμναστές μας σε άλλους αγώνες και θα είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που δοκιμάζουν τα προγράμματά τους πριν από το σημαντικότερο ραντεβού της χρονιάς.

Η ανδρική ομάδα θα στηριχθεί στους έμπειρους Βλάση Μάρα, Λευτέρη Πετρούνια και Δημήτρη Μαρκούση και στους νεαρούς αλλά ταλαντούχους Νίκο Ηλιόπουλο και Γιώργο Χατζηευσταθίου. Στις γυναίκες ξεχωρίζει η παρουσία της Βάσως Μιλλούση, ενώ την ομάδα συμπληρώνουν οι Βάλια Πλυτά, Αργυρώ Αφράτη και Ιωάννα Ξουλόγη. «Το γκραν πρι θα μας βοηθήσει να βγάλουμε συμπεράσματα», δήλωσε ο προπονητής, Δ. Ράφτης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή