Ολοι για έναν!

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θα μπορούσε να ισχυριστεί κάποιος, πως στην 9η αγωνιστική… συνωμότησε το σύμπαν για να αυξήσει ο Ολυμπιακός τη διαφορά από τους Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και να εδραιωθεί στην κορυφή της βαθμολογίας. Με πρώτο τον «Δικέφαλο» της Θεσσαλονίκης, όπου στην Τρίπολη ο Αστέρας, τον πλήρωσε με το δικό του τρόπο: Ανατροπή. Ο Τούντορ μπορεί να παρουσιάζει μία ομάδα που προσπαθεί να παίξει γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο, αλλά πρέπει να αξιώσει από τον Σαββίδη να του πάρει και ικανότερους αμυντικούς.

Στη Βέροια ο νταμπλούχος, αφού σώθηκε από το χέρι του Ρομπέρτο, χρειάστηκε εκτός από τις αλλαγές του Σίλβα και… λίγο χέρι, έστω ακούσιο, από τον Ιντέγε, για να ανοίξει το σκορ. Η συνέχεια ήταν εύκολη για τους φιλοξενούμενους, που έφτασαν στις εννέα νίκες σε ισάριθμους αγώνες του πρωταθλήματος.

Από το αθηναϊκό ντέρμπι θα μνημονεύουμε για λίγες μέρες, μόνο τρεις φάσεις και τις αποδοκιμασίες των οπαδών του Παναθηναϊκού, στο τέλος του αγώνα. Για την ΑΕΚ, ο πρώτος βαθμός σε τέτοιο παιχνίδι, αποτελεί επιτυχία, επειδή σχεδόν όλοι οι «ειδήμονες» την είχαν ξεγραμμένη. Από την Κυριακή το βράδυ φιγουράρει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, πάνω από τον εκπληκτικό Πανιώνιο, τον επανακάμψαντα Αστέρα και φυσικά τον ΠΑΟΚ, που διαψεύδει για άλλη μία περίοδο τις φιλοδοξίες των οπαδών του για την κατάκτηση του τίτλου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή