Βρίσκουν σταθερότητα

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με το ξεκίνημα του δεύτερου γύρου, οι τρεις διεκδικητές της δεύτερης θέσης δείχνουν να σταθεροποιούν την απόδοσή τους. Η ΑΕΚ συνεχίζει με νίκες, ο Τούντορ «βρήκε χημεία» στη συνεργασία Μπερμπάτοφ – Αθανασιάδη και ο Στραματσόνι βάζει την προσωπική του σφραγίδα στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού.

Υπάρχει η ένσταση, πως οι τελευταίες νίκες των τριών δεν συνοδεύτηκαν και από πειστικές εμφανίσεις. Καμία αντίρρηση, αλλά υπάρχει η δικαιολογία, αφού Πογιέτ και Στραματσόνι, ανέλαβαν μέσα στην περίοδο, ενώ ο Τούντορ, πειραματίστηκε πολύ για να καταλήξει σε ένα συγκεκριμένο πλάνο.

Με την πάροδο του χρόνου, θα έρθουν και καλύτερες εμφανίσεις, γεγονός που θα ανεβάσει την ποιότητα του πρωταθλήματος και θα δώσει τεράστιο ενδιαφέρον στα πλέι οφ.

Στην κανονική λοιπόν περίοδο, μένει να δούμε ποια θα τους κάνει παρέα. Ο Αστέρας Τρίπολης, μπορεί να έχει ανακάμψει, αλλά ο Πανιώνιος, ίσως η πιο ευχάριστη έκπληξη της περιόδου, αντέχει. Και η απόδειξη είναι πως βρίσκεται και στην οκτάδα του Κυπέλλου. Μιας διοργάνωσης, που εφέτος έχει αποκτήσει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς υπάρχει η πιθανότητα, στην ημιτελική φάση να βρεθούν οι τέσσερις πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος.

Σίγουρα είναι για το καλό του ποδοσφαίρου να σπάει ένας «μικρός» το κατεστημένο. Από την άλλη όμως πλευρά, τέσσερα ντέρμπι, σε ένα μικρό χρονικό διάστημα, ανεβάζουν στο «κόκκινο» την αδρεναλίνη των φιλάθλων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή