Στον Παναθηναϊκό ο Χάντερ

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον Αμερικάνο πάουερ φόργουορντ, Βίνσεντ Χάντερ κατέληξε ο Παναθηναϊκός και ανακοινώνοντας την απόκτηση του, μέχρι το τέλος της τρεχούσης αγωνιστικής περιόδου, ολοκλήρωσε τις μεταγραφικές κινήσεις του, ύστερα από τις συμφωνίες με τους Αμερικάνους, Ελιοτ Ουίλιαμς και Μαρκίζ Χέινζ για την ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής του.

Ο Χάντερ (συνωνυμία με τον Αμερικάνο σέντερ του Ολυμπιακού) που έχει παίξει μόνο στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα του ΝΒΑ (ΝΒDL) δεν διαθέτει το κατάλληλο ύψος για την θέση του σέντερ, αλλά μπορεί να ανταποκριθεί, με συμπληρωματικό ρόλο, στις δυο θέσεις των ψηλών παικτών, ως αντικαταστάτης των Ραντούλιτσα, Κούζμιτς, Γκίστ και Φώτση. Και οι τρεις νεοαποκτηθέντες παίκτες του ΠΑΟ, έχουν δικαίωμα στον δεύτερο γύρο της Ευρωλίγκα που θα αρχίσει στις 25 του μηνός, ενώ το ζητούμενο για τον Σάσα Τζόρτζεβιτς, είναι η αμεσότερη δυνατή προσαρμογή τους και η αγωνιστική “χημεία” που πρέπει να δημιουργηθεί με τους νέους συμπαίκτες τους. Πάντως, είναι δεδομένη η αύξηση των επιλογών που θα έχει ο Σέρβος τεχνικός του “τριφυλλιού” και στο εγγύς μέλλον θα αποδειχτεί η ποιότητα τους.

Το βιογραφικό του Βίνς Χάντερ

Ο Χάντερ γεννήθηκε στις 5 Αυγούστου του 1994 στο Detroit, έπαιξε μπάσκετ στο High School Consortium College Prep και χρίστηκε MVP έχοντας  μέσο όρο 26.5 πόντους. Συνέχισε τις σπουδές του στο κολέγιο UTEP, με το οποίο σε 67 παιχνίδια είχε κατά μέσο όρο 13.6 πόντους, 7.9 ριμπάουντ, 1.4 ασίστ και 1 κλέψιμο ανά παιχνίδι.

Το καλοκαίρι συμμετείχε στο Summer League των Philadelphia 76ers και τον Σεπτέμβριο έλαβε μέρος στο training camp των Sacramento Kings αγωνιζόμενος και σε ένα παίχνίδι προετοιμασίας. Τον Νοέμβριο του 2015 συμφώνησε με τους  Reno Bighorns του NBA Development League κάνοντας εξαιρετική σεζόν.  Συγκεκριμένα, σε 32 αγώνες είχε 21.8 πόντους, 11.3 ριμπάουντ, 1.5 κόψιμο ανά αγώνα, ενώ μέτρησε περισσότερα από 20 νταμπλ-νταμπλ (διψήφιο αριθμό σε δυο στατιστικές κατηγορίες).

Γ.Βαλαβάνης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή