Χωρίς ισπανικό «εμφύλιο» οι ημιτελικοί του Champions League

Χωρίς ισπανικό «εμφύλιο» οι ημιτελικοί του Champions League

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Aν και η ποδοσφαιρική Ευρώπη ακόμη «παραμιλά» μετά την απίστευτη πρόκριση της Λίβερπουλ επί της Ντορτμουντ, στο Γιουρόπα Λιγκ, οι τέσσερις ομάδες των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ, μπήκαν στην κληρωτίδα από την οποία προέκυψαν τα δύο ζευγάρια της φάσης.

Ενας… πρόωρος τελικός μεταξύ Ρεάλ και Μπάγερν απεφεύχθη, όπως και ο ισπανικός, μαδριλένικος «εμφύλιος» μεταξύ της «βασίλισσας» και της Ατλέτικο Μαδρίτης. Ετσι, η… δίκαιη θεά τύχη αποφάσισε στους ημιτελικούς να αναμετρηθούν, η Μάντσεστερ Σίτι με τη Ρεάλ και η Ατλέτικο με τη Μπάγερν.

Για τη 4η στην Πρέμιερ Λιγκ, Σίτι του Πελεγκρίνι θα είναι η πρώτη φορά που θα αγωνισθεί στα ημιτελικά του θεσμού και ο Χιλιανός τεχνικός της θα θέλει σίγουρα μια ρεβάνς από τη Ρεάλ, μετά τη θυελλώδη συνεργασία τους τo 2009-10.

Στον αντίποδα, η ομάδα του Ζιντάν θα προσπαθήσει να μην επαναλάβει τα λάθη που έκανε με τη Βόλφσμπουργκ και να σώσει τη χρονιά με -τουλάχιστον- μία ακόμη παρουσία σε τελικό, «χρυσώνοντας το χάπι» της φετινής απώλειας του πρωταθλήματος.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης του δαιμόνιου Ντιέγκο Σιμεόνε, απέφυγε τον δεύτερο «εμφύλιο» και θα επιδιώξει να ξεπεράσει το πανύψηλο εμπόδιο της Μπάγερν του Πεπ Γουαρδιόλα, στην τελευταία του χρονιά το τιμόνι των Βαυαρών.

Τα ματς:

Σίτι – Ρεάλ, 26 Απριλίου και 4 Μαΐου

Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα, 27 Απριλίου και 3 Μαΐου

Ο τελικός θα διεξαχθεί στο «Σαν Σίρο» του Μιλάνου στις 28 Μαΐου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή