Στα «πράσινα» ο Κρις Σίνγκλεντον – εν αναμονή για Μπουρούση

Στα «πράσινα» ο Κρις Σίνγκλεντον – εν αναμονή για Μπουρούση

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ανακοίνωση της πρώτης μεταγραφής του Παναθηναϊκού που θα αφορά τον Αμερικάνο σέντερ, Κρις Σίνγκλεντον, είναι θέμα χρόνου να εκδοθεί από την ΚΑΕ και οι «πράσινοι» κάνουν εντυπωσιακή αρχή για την ενίσχυση της ομάδας.

Οι διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με τον Γιάννη Μπουρούση μπορεί να είναι πιο ενδιαφέρουσες και να αναμένεται η απάντηση του διεθνή σέντερ που περιμένει πρόταση από ομάδες του ΝΒΑ, αλλά οι Κυπελλούχοι δεν ήταν διατεθειμένοι να χάσουν άλλους μεταγραφικούς στόχους για την θέση του σέντερ που θα έχει μοναδικό εκπρόσωπο, τον Σίγκλεντον. Ο πρώην παίκτης της Λοκομοτίβ Κουμπάν, μετά την ολοκλήρωση του μηνιαίου συμβολαίου του στο πρωτάθλημα της Κίνας, αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση του Παναθηναϊκού και να μην περιμένει πρόταση από ομάδα του ΝΒΑ.

Στον αντίποδα, η ελληνική ομάδα είχε θέσει ως απαράβατο όρο να μην υπάρχει ρήτρα εξαγοράς του συμβολαίου του από ομάδα του ΝΒΑ, μέχρι την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου, γιατί θα χαλούσε τον σχεδιασμό. Ο Παναθηναϊκός αύξησε κατά 100.000 ευρώ την αρχική προσφορά του και ο Σίγκλεντον απέστειλε υπογεγραμμένο το διετές συμβόλαιο (1 συν 1 χρόνο με δικαίωμα ανανέωσης της ομάδας). Οι ετήσιες αποδοχές του Σίνγκλεντον θα είναι 900 χιλιάδες ευρώ.

Στην περσινή Ευρωλίγκα, ο Σίνγκλετον με την φανέλα της Λοκομοτίβ και σε 31 αγώνες, είχε μέσο όρο 8.4 πόντους (46.7% δίποντα, 31.6% τρίποντα, 73% βολές) και 4,5 ριμπάουντ. Στη VTB League, ο Αμερικανός φόργουορντ έπαιξε 32 παιχνίδια και είχε 9.4 πόντους και 5.1 ριμπάουντ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή