Μπολτ, ο σούπερ σταρ του Ρίο

Μπολτ, ο σούπερ σταρ του Ρίο

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς να καταναλώσει δυνάμεις και, σχεδόν, περπατώντας, ο Γιουσέιν Μπολτ πήρε την πρόκριση για τους ημιτελικούς των 100 μ. (15 η Αυγούστου, 03.00 ώρα Ελλάδος) με χρόνο 10.07. Αγωνιζόταν στην προτελευταία σειρά και όταν μπήκε στο Ολυμπιακό Στάδιο χιλιάδες θεατές φώναξαν ρυθμικά το όνομά του. Αυτός κοίταξα τις κερκίδες, έδειξε σα να παίρνει ενέργεια από τους φίλαθλους και βρέθηκε στα κουλουάρ. Όταν ακούστηκε ο πυροβολισμός, ο Τζαμαϊκανός έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα από όλους: έτρεξε για να κερδίσει την πρόκριση που θα του άνοιγε τον δρόμο για το 7 ο χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο.

Τον καλύτερο χρόνο στους προκριματικούς πέτυχε ο Τζάστιν Γκάτλιν. Ο Αμερικανός διένυσε την απόσταση σε 10.01. Ολα δείχνουν, ότι και οι δύο αθλητές βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και η «μάχη» θα είναι δυνατή μέχρι το τέλος.

«Χρυσός» και ο μικρός αδελφός

Το χρυσό μετάλλιο στην δισκοβολία το κατέκτησε ο Χάρτινγκ. Όχι ο Ρομπέρτ αλλά ο Κριστόφ. Ο Ολυμπιονίκης του Λονδίνου αποκλείστηκε στους προκριματικούς και ο αδελφός του στην τελευταία βολή έριξε τον δίσκο στα 68,37 και ανέβηκε στην πρώτη θέση του βάθρου.

Τα μετάλλια κατέκτησαν:

1. Κρίστοφ Χάρτινγκ (Γερμανία) 68.37

2. Πιοτρ Μαλαχόβσκι (Πολωνία) 67.55

3. Ντάνιελ Γιασίνσκι (Γερμανία) 67.05

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή