Ανάσες για τέσσερις

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εντός, εκτός και επί τα αυτά… για τους «big 4» του επαγγελματικού μας πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, που πήραν βαθιές ανάσες για τη συνέχεια της κούρσας. Η οποία, παρά τη βαθμολογική διαφορά που υπάρχει μεταξύ των διεκδικητών, δείχνει πως μπορεί να αποκτήσει περισσότερο ενδιαφέρον και να υπάρξουν ανατροπές.

Διότι, ναι μεν πέρασε ο Ολυμπιακός από τα Γιάννενα, αλλά για άλλη μία φορά έδειξε τις αδυναμίες του. Και στην ανάπτυξη αλλά περισσότερο στην ανασταλτική του λειτουργία. Δύο ευκαιρίες από ομάδα που αγωνίζεται με δέκα παίκτες θα πρέπει να προβληματίσουν, πρωτίστως, τη διοίκησή του.

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως αφήνει πίσω του την εποχή Στραματσόνι και τον ευρωπαϊκό του «εφιάλτη» και να προσαρμόζεται στο πλάνο του Ουζουνίδη. Μπορεί να είναι νωρίς για συμπεράσματα, όμως οι εμφανίσεις με ΠΑΟΚ και Ατρόμητο έδειξαν πως υπάρχει ένας λογικός αγωνιστικός σχεδιασμός, βασισμένος στο έμψυχο υλικό που διαθέτει.

Οσο για τους δύο «Δικεφάλους» που μάλλον θα έχουν τον ρόλο του «ρυθμιστή» της κορυφής, η ΑΕΚ θα πρέπει να αποκτήσει μια σταθερότητα στην απόδοσή της. Ο Ζοσέ Μοράις ακόμα «ψάχνεται» και θα πρέπει πολύ σύντομα να βγάλει τα συμπεράσματά του για τους παίκτες που διαθέτει. Σίγουρα βρίσκεται υπό πίεση και σε κάθε παιχνίδι κρίνεται, έστω κι αν είναι νέος στον πάγκο.

Τέλος ο ΠΑΟΚ, η πρόκρισή του στους «32» του Europa League επούλωσε τις πληγές από την πορεία στο πρωτάθλημα. Ομως δεν είναι αρκετή για να ξεχάσουν οι οπαδοί του,πως για άλλη μία χρονιά η «υπόθεση τίτλος» είναι όνειρο θερινής νυκτός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή