Βαλτώσαμε – Ωρα για τομές

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επειτα από τη νίκη του Ολυμπιακού στη Βέροια, το ενδιαφέρον στο επαγγελματικό μας πρωτάθλημα ποδοσφαίρου εστιάζεται στο αν θα μπορέσει η ΑΕΚ να ξεπεράσει Ξάνθη ή Πανιώνιο και να παίξει στα πλέι οφ. Ο Παναθηναϊκός, όσο κι αν φαίνεται πως εξακολουθεί να μη βρίσκει ρυθμό και ο ΠΑΟΚ που αυτή την περίοδο δείχνει να είναι η πιο συνεπής αγωνιστικά ομάδα, δεν πρόκειται να κινδυνεύσουν να χάσουν τον μαραθώνιο για την τετράδα.

Ομως, πόσο μπορεί αυτή η… μονοτονία να αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον των φιλάθλων και να τους παρακινήσει να επιστρέψουν στις εξέδρες; Και δεν είναι μόνο τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στον βαθμολογικό πίνακα. Είναι και το κάκιστο θέαμα που παρουσιάζουν οι ομάδες. Εφτασαν στο σημείο να μετράνε σαν τελικές, σουτ που καταλήγουν… πλάγια άουτ, για να πείσουν τον κόσμο πως υπήρξε δράση.

Ετσι φαίνεται, πως θα αποδειχθεί δυστυχώς «σοφή» η πρόταση για τη μείωση των ομάδων και η ανάδειξη και του πρωταθλητή μέσω των πλέι οφ. Το μόνο μειονέκτημα, πως αυτή η ενδεχόμενη απόφαση να μην έχει ως κίνητρο την αναβάθμιση του πρωταθλήματος αλλά την αύξηση των εσόδων του συνδρομητικού καναλιού και των ΠΑΕ. Οπότε, σε ελάχιστα χρόνια, θα αποδειχθεί πως ουσιαστικά θα έχει γίνει μία… τρύπα στο νερό, αφού τα αφεντικά των ομάδων, για άλλη μία φορά θα προσδοκούν λεφτά στα ταμεία τους μόνο από την τηλεόραση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή