Συναινετικό διαζύγιο ΑΕΚ-Ζντοβτς

Συναινετικό διαζύγιο ΑΕΚ-Ζντοβτς

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κοινή συναινέσει και με διακανονισμό της μερικής αποζημίωσης που θα λάβει και για τον επόμενο χρόνο του συμβολαίου τους, την περίοδο 2017-18, η ΚΑΕ ΑΕΚ και ο Γιούρι Ζντόβτς έλυσαν την συνεργασία τους, ύστερα από 16 μήνες και έχοντας ως κυριότερες αιτίες τον πρόσφατο αποκλεισμό της “Ένωσης” στους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ και την εν γένει “εκρηκτική” συμπεριφορά του Σλοβένου τεχνικού.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος που είχε επιλέξει τον Ζντόβτς, ύστερα από εισήγηση του προκατόχου του, Ντράγκαν Σάκοτα, τον Δεκέμβριο του 2015 και τον είχε στηρίξει στις διενέξεις που είχε με 3 Αμερικάνους και έναν Έλληνα παίκτη, ανακοίνωσε στον προπονητή την απόφαση του να τον αντικαταστήσει, καθώς έκρινε ότι η ομάδα μπάσκετ έφτασε στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων της, καθοδηγούμενη απ’ αυτόν.

Ο Ζντόβτς δέχτηκε την απόφαση και ζήτησε να μιλήσει με τον εκπρόσωπο του για να υπάρξει διακανονισμός της αποζημίωσης του, ενώ πήγε στο Ολυμπιακό στάδιο και προπόνησε για τελευταία φορά τους παίκτες της ΑΕΚ.

Την θέση του πρώτου προπονητή, αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος άμεσα συνεργάτης του, Σωτήρης Μανωλόπουλος, μέχρι την ολοκλήρωση της φετινής περιόδου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή