Δεύτερες στην Ευρωλίγκα οι πολίστριες του Ολυμπιακού

Δεύτερες στην Ευρωλίγκα οι πολίστριες του Ολυμπιακού

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολύ κοντά για να κατακτήσει ακόμη ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο έφτασε η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Στον τελικό για την Ευρωλίγκα οι «ερυθρόλευκες» ηττήθησαν, στη Ρωσία, από την «οικοδέσποινα» Κίνεφ Κίρισι με 6-7. Tα οκτάλεπτα (πρώτος ο Ολυμπιακός): 1-4, 2-1, 1-1, 2-1.  

Η αναμέτρηση άρχισε σε… αναγνωριστικούς ρυθμούς με τις Ρωσίδες να φτάνουν γρήγορα στο 3-0, σε αντίθεση με την ελληνική ομάδα που δεν μπορούσε να βρει τον… δρόμο προς το τέρμα. Στο δεύτερο οκτάλεπτο ο Ολυμπιακός βελτίωσε την επίθεσή του και μείωσε σε 3-4, αλλά οι Ρωσίδες απάντησαν και το σκορ έγινε 3-5. Στο τρίτο οκτάλεπτο και οι δύο ομάδες είχαν από ένα τέρμα, ενώ στο τέταρτο οι «Πειραιώτισσες» προσπάθησαν να ισοφαρίσουν, χωρίς να τα καταφέρουν.

Ο προπονητής Χάρης Παυλίδης έχει παράπονα από τη διαιτησία διότι ζήτησε τάιμ άουτ 10’’ πριν από τη ολοκλήρωση της αναμέτρησης, αλλά οι διαιτητές το έδωσαν καθυστερημένα. Αξίζει να σημειωθεί ότι, με εξαίρεση το γκολ της Εμολο, όλα τα άλλα τα πέτυχαν Ελληνίδες αθλήτριες. Ηταν το πρώτο τρόπαιο Ευρωλίγκας για την Κίνεφ Κίρισι.

Ολυμπιακός: Ασημάκη 1, Ν. Ελευθεριάδου 1, Ελ. Πλευρίτου 2, Αβραμίδου 1, Έμολο 1.

Κίνεφ: Ρισκόβα 1, Προκοφίεβα 2, Ιβάνοβα 2, Σιμανόβιτς 1, Γκλίζινα 1.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή