Πινελιές Ευρώπης

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πρεμιέρα των τεσσάρων εκπροσώπων μας στα ευρωπαϊκά Κύπελλα, όπως και ο δεύτερος αγώνας του Πανιωνίου, κυμάνθηκαν σε… ελληνικά επίπεδα. Τυμπανοκρουσίες για τον Ολυμπιακό, υπερβολικός ενθουσιασμός για τον Παναθηναϊκό και δικαιολογημένη αισιοδοξία για τον Πανιώνιο. Οσο για τους «Δικεφάλους»; Υπερβολική απογοήτευση και για τους δύο, που δεν θα έπρεπε να υφίσταται σε τέτοιο βαθμό.

Η ουσία είναι πως έγινε η συνηθισμένη προσπάθεια για τους «τέσσερις μεγάλους», να καλυφθούν επικοινωνιακά τα προβλήματα που παρουσίασαν. Κι αυτό πιθανόν να μην τους βγει σε καλό.

Ο Ολυμπιακός, παρά την καλή του εμφάνιση, φανέρωσε πάλι κενά στην αμυντική λειτουργία και θα πρέπει να βρει λύσεις ο Χάσι, αν θέλει να είναι στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Κάτι που μάλλον θα πρέπει να ξεχάσει η ΑΕΚ. Κι αν ο Χιμένεθ δεν βρει «χημεία», μεταξύ παλαιών και νέων παικτών, μπορεί και φέτος να αποχαιρετήσει από νωρίς την Ευρώπη.

Ο ΠΑΟΚ δεν έπεισε ούτε αμυντικά ούτε επιθετικά. Και το χειρότερο, άρχισαν ήδη οι… γκρίνιες για τον προπονητή.

Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε πιο έτοιμος από το αναμενόμενο. Ομως, η αντίπαλός του δεν προσφέρεται για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα.

Ο… μικρός Πανιώνιος θεωρώ πως έδειξε τι σημαίνει να είσαι «ομάδα». Οσο κι αν το 1-0 είναι ένα «πονηρό» αποτέλεσμα, μπορεί να το ανατρέψει και να βρεθεί στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Πάντως, ακόμα κι αν δεν το κατορθώσει, για άλλη μία φορά, κέρδισε όχι μόνο τη συμπάθεια, αλλά και τον θαυμασμό των φιλάθλων. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο οι φίλοι του να του συμπαρασταθούν στη ρεβάνς ηθικά και υλικά. Το αξίζει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή