Ποδόσφαιρο: Επένδυση ή αποταμίευση;

Ποδόσφαιρο: Επένδυση ή αποταμίευση;

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολυμπιακός και ΑΕΚ συνεχίζουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι, ενώ Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έμειναν εκτός τροχιάς. Κι αν για τους «πράσινους» ο αποκλεισμός ήταν αναμενόμενος από την ημέρα της κλήρωσης, για τον «Δικέφαλο», αποτέλεσε ένα ηχηρό ράπισμα που θα πρέπει να… προσγειώσει διοίκηση και κόσμο.

Το ζητούμενο τώρα είναι κατά πόσον και πώς οι δύο Ευρωπαίοι μας θα επενδύσουν τα χρήματα της πρόκρισης. Για τον μεν πρωταθλητή, μία διάκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ φαντάζει με θαύμα λόγω των αντιπάλων του. Θεωρώ πως αυτό το σκεπτικό δεν πρέπει να αποτελέσει τροχοπέδη στην ενίσχυση –κάτι που είναι απαραίτητο– του ρόστερ.

Οπως είναι απαραίτητο και για την ΑΕΚ να πλαισιώσει το υπάρχον έμψυχο υλικό με ποδοσφαιριστές που θα προσδώσουν μία καλύτερη ποιότητα στον δυναμισμό, με τον οποίο πήρε τη σπουδαία πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα. Είναι σίγουρο πως μόνο με τη θέληση δεν μπορεί να πετύχει μία ακόμα υπέρβαση.

Επομένως, οι φίλαθλοι και των δύο περιμένουν να δουν κατά πόσον Μαρινάκης και Μελισσανίδης θα ρίξουν –δεν λέω όλα– αναλογικά μέρος από τα εισπραχθέντα χρήματα στην αγορά παικτών.

Διότι οι προκρίσεις δεν πρέπει να γεμίζουν μόνο τα ταμεία των εταιρειών τους, αλλά και να επενδύονται σε ποδοσφαιριστές, που θα προσκαλούν τον κόσμο να βρεθεί στις εξέδρες και να απολαύσει θεαματική μπάλα. Οσο για τα αποτελέσματα, αυτά θα έρθουν σε βάθος χρόνου…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή