Ανώμαλες προσγειώσεις

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ενθουσιασμός από την απογοήτευση δεν απέχει πολύ. Και όσο πιο γρήγορα ενθουσιαζόμαστε, τόσο γρηγορότερα απογοητευόμαστε. Ή το αντίθετο. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι… επικοινωνιολόγοι των ΠΑΕ, οι οποίοι έχουν καταλάβει πως ο φανατικός οπαδός όσες φορές και να βρεθεί από τον παράδεισο στην κόλαση, εξακολουθεί να ζει με την ελπίδα πως τα αφεντικά των ομάδων τους φροντίζουν «πριν από αυτούς γι’ αυτούς».

Μόνο που το παλιό αυτό διαφημιστικό σποτ θα έπρεπε να αντικατασταθεί στον ποδοσφαιρικό μας μικρόκοσμο με το «πριν από σας για μας». Αφού μετά την τέταρτη αγωνιστική, φαίνεται, πως οι περισσότεροι παίκτες που αποκτήθηκαν ως… μεσσίες, αποδεικνύονται «παλτά».

Και οι προπονητές χωρίς να είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι, έχουν γίνει ήδη αρκετοί τα εξιλαστήρια θύματα και απολύθηκαν, ενώ κάποιοι ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους… Βλέπετε, οι πρόεδροι δεν μπορούν να απολύσουν τους εαυτούς τους.

Οσο για την εξυγίανση την οποία την είχαν κάνει σύνθημά τους οι αυτοαποκαλούμενοι «σωτήρες» του ελληνικού ποδοσφαίρου, αποδεικνύεται, πως απλά είχαν στόχο να γίνουν αυτοί «χαλίφηδες» στη θέση του «χαλίφη». Και αυτό επιβεβαιώνεται με τα διαιτητικά λάθη που κατά συρροήν συμβαίνουν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή