ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ποδόσφαιρο: Τριήμερο… καυτό

Ποδόσφαιρο: Τριήμερο… καυτό

Μία αγωνιστική, αυτή η ενδεκάτη, που ζητάει απαντήσεις. Πέραν του αθηναϊκού ντέρμπι Παναθηναϊκού – ΑΕΚ, υπάρχουν άλλα δύο παιχνίδια που μπορούν να επιφέρουν ανακατατάξεις στην κορυφή της φετινής βαθμολογίας.

Ο Ολυμπιακός σήμερα θέλει να αποδείξει πως το… ξέσπασμα επί του Πλατανιά δεν ήταν παρένθεση στα αποτυχημένα αποτελέσματα και στη δυστοκία του. Απέναντί του ο Λεβαδειακός, μια σκληροτράχηλη ομάδα, που δέχεται πολύ δύσκολα γκολ.

Αύριο ακολουθεί το μεγάλο παιχνίδι της Λεωφόρου. Ο ταλαιπωρημένος από τα συσσωρευμένα οικονομικά προβλήματα Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ, με τις απουσίες βασικών παικτών της. Ο γηπεδούχος αναζητεί τη νίκη και για τους βαθμούς ώστε να μη χάσει την επαφή του με την κορυφή, αλλά και για την ψυχολογική στήριξη οπαδών και ποδοσφαιριστών. Η φιλοξενούμενη θέλει να αποδείξει πως μπορεί να αντέξει το… ύψος χωρίς να ζαλιστεί. Είναι η πρώτη της δοκιμασία σε ντέρμπι μακριά από το Ολυμπιακό Στάδιο.

Τη Δευτέρα υπάρχει στην Τούμπα το τρίτο σπουδαίο ματς. Το ερώτημα είναι αν ο πρωτοπόρος Ατρόμητος, έπειτα από τα «διπλά» σε Καραϊσκάκη και ΟΑΚΑ, θα πετύχει και τρίτο στη δύσκολη αυτή έδρα. Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ, γνωρίζοντας και το αποτέλεσμα του ντέρμπι, θα έχει το μέγα κίνητρο, αν έχει χάσει βαθμούς η ΑΕΚ, να βρεθεί μόνος ή συγκάτοικος μαζί της στην κορυφή της βαθμολογίας. Κάτι, που αν το πετύχει, θα του δώσει τεράστια ώθηση για τη συνέχεια.