Θαυματοποιοί…

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αποτελεσματικός κι αυτός ο υφυπουργός Αθλητισμού, όπως και οι προκάτοχοί του. Με το που απείλησε πως θα διακόψει οριστικά το πρωτάθλημα, έκατσαν… σούζα όλοι οι παράγοντες του ποδοσφαίρου, δέχθηκαν τους όρους του, και έχουμε επανέναρξη της κούρσας, αυτό το Σαββατοκύριακο.

Και για να μην πονοκεφαλιάζετε, στο τι άλλαξε, η απάντηση είναι… απολύτως τίποτα. Σκεφτείτε πως δεν συμφώνησε αμέσως ο κ. Βασιλειάδης για να διαβάσει τις διατυπώσεις των αποφάσεων και των προτάσεων της Σούπερ Λίγκας και της ΕΠΟ. Τέτοια υπευθυνότητα. Μην τυχόν και οι… ποδοσφαιροπατέρες τού βάλουν καμιά τρικλοποδιά στα ψιλά γράμματα!

Με άλλα λόγια: Για άλλη μία φορά, πολύ κακό για το τίποτα, για να γίνουμε πάλι ρεζίλι στη FIFA και στην UEFA. Να μας θεωρούν ανάξιους να κανονίζουμε τα του οίκου μας και να μας στέλνουν επιτηρητές. Για να μας λένε πως αφού είμαστε ανάξιοι να κάνουμε κουμάντο στο ποδόσφαιρο, στην οικονομία θα τα καταφέρουμε;

Σέντρα πάλι, με την ίδια καχυποψία και απαξίωση των πάντων που ασχολούνται με το πρωτάθλημα. Τα ματς να κρίνονται στα γραφεία των δικαστών, τα μεσάνυχτα. Τους διαιτητές να αποφασίζουν στα αποδυτήρια για την εγκυρότητα ενός τέρματος και τους οργανωμένους οπαδούς, τις στρατιές των προέδρων, να θέλουν να επιβάλουν τη δική τους άποψη, με εισβολή στους αγωνιστικούς χώρους.

Και φυσικά τα αφεντικά των ΠΑΕ να παραμένουν αμετακίνητα στις θέσεις και απόψεις τους, προτάσσοντας το δικό τους συμφέρον, κυρίως το μη αθλητικό, πιέζοντας τους εκάστοτε κυβερνήτες, με οικονομικούς ή ψηφοθηρικούς εκβιασμούς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή