Μία… λιποθυμία νίκησε την Κορακάκη

Μία… λιποθυμία νίκησε την Κορακάκη

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα λιποθυμικό επεισόδιο έγινε αιτία για να έρθει δεύτερη η Άννα Κορακάκη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πυροβόλων όπλων, που διεξήχθη στο σκοπευτήριο της Μαλακάσας. Την ώρα του τελικού και ενώ στους προκριματικούς ήταν πρώτη και με μεγάλη διαφορά, ξαφνικά, όλα σκοτείνιασαν τριγύρω και η «χρυσή» Ολυμπιονίκης έπεσε στο πάτωμα.

Όλοι έτρεξαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες και, τελικά, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και αύριο τα ξημερώματα η πρωταθλήτρια, μαζί με τον αδελφό της Διονύση και τον πατέρα – προπονητή τους θα «πετάξουν» για την Ατλάντα προκειμένου να πάρουν μέρος στον αγώνα του παγκοσμίου κυπέλλου (7-15 Μαΐου).

«Το σημερινό πανελλήνιο πρωτάθλημα πυροβόλων όπλων θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ο πιο περιπετειώδης αγώνας της καριέρας μου, έως τώρα. Περνώντας πρώτη στον τελικό με ένα μεγάλο 585, ένα αιφνίδιο λιποθυμικό επεισόδιο δε μου επέτρεψε να τον ολοκληρώσω, ωστόσο κατέλαβα τη δεύτερη θέση. Ευχαριστώ όλους όσοι βρέθηκαν γύρω μου και με βοήθησαν μέχρι να συνέλθω πλήρως και να σηκωθώ. Νιώθω χαρούμενη και τυχερή που όλο αυτό έληξε αίσια και χωρίς κάποιο τραυματισμό», ανέφερε η Ολυμπιονίκης στην προσωπική της σελίδα σε χώρο κοινωνικής δικτύωσης.

Στην προκριματική φάση, η Άννα Κορακάκη επικράτησε με 585. Ακολούθησαν η Άγη Κασούμη με 569 και η Δήμητρα Παπακανέλλου με 546.

Στην Ατλάντα, η «χρυσή» Ολυμπιονίκης θα αγωνιστεί στο αεροβόλο πιστόλι 10 μ. και στο σπορ πιστόλι 25 μ. Ο αδελφός της, Διονύσης θα πάρει μέρος στο αεροβόλο πιστόλι 10 μ. και οι δύο μαζί θα αγωνιστούν στο μικτό. "Και οι δύο βρίσκονται σε άριστη αγωνιστική κατάταξη και, ειδικά, η Άννα, κάτι που φάνηκε και στον σημερινό αγώνα.

Στόχος μας είναι να μπούμε στους τελικούς. Οι τελικοί είναι πάντα τελικοί. Οι δύο αθλητές θα αγωνιστούν για πρώτη φορά μαζί σε διεθνή αγώνα, στο μικτό. Για τον Διονύση θα είναι μία πρωτόγνωρη εμπειρία. Η Άννα έχει αγωνιστεί άλλη μία φορά σε διεθνή αγώνα. Είχαν ρίξει μαζί με τον Γιώργο Γαμπιεράκη", δήλωσε στην «Καθημερινή» ο Τάσος Κορακάκης.

Αξίζει να θυμίσουμε ότι στον προηγούμενο αγώνα παγκοσμίου κύπελλο η πρωταθλήτριά μας είχε κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στο σπορ πιστόλι 25 μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή