Ποδόσφαιρο: Γιορτή της ντροπής

Ποδόσφαιρο: Γιορτή της ντροπής

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μας τελείωσε κι αυτός ο περίφημος τελικός του Κυπέλλου. Και μάλιστα, αν κάποιος που ζει στα δάση της Αφρικής ακούσει τη δήλωση του προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, θα φανταστεί πως ήταν μια γιορτή του ποδοσφαίρου.

Και πώς να μην ήταν, όταν δύο μέρες πριν από τη διεξαγωγή του οι αντίπαλοι οπαδοί, και όχι μόνο, έδιναν τον δικό τους αγώνα, είτε μεταξύ τους είτε με την αστυνομία, στους δρόμους της Αθήνας. Και φυσικά συνέχισαν τη δική τους… γιορτή πέριξ του Ολυμπιακού Σταδίου, το Σάββατο το απόγευμα.

Και να τελείωνε εκεί; Φυσικά και όχι. Δόθηκε η συνέχεια και εντός του μεγαλοπρεπούς σταδίου, με φωτιές, καπνογόνα, φωτοβολίδες με στιλό και την απαραίτητη είσοδο των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο. Μια πλήρης επιτυχημένη φιέστα, όπως αρμόζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και για να ολοκληρωθεί το… μασκαριλίκι, είχαμε και τις μάσκες Ιβάν, που έβαλαν στο πρόσωπό τους παίκτες και προπονητής του ΠΑΟΚ.

Ολα αυτά και πολλά άλλα, όπως οι αβρότητες με επίδειξη του… ανδρισμού τους, προς τους αντιπάλους τους, από πρόσωπα που έπρεπε να αποτελούν πρότυπα για τα μικρά παιδιά που αγαπούν το ποδόσφαιρο, δεν είναι τίποτε άλλο από μια γιορτή για τον κ. Γραμμένο.

Που για να είναι ακόμα καλύτερη του χρόνου, πιθανόν, εκτός από ξένο διαιτητή, καλέσει και ξένες ομάδες και ξένους οπαδούς. Ε… τότε να είστε σίγουροι πως θα ζήσουμε μια πραγματική γιορτή του ποδοσφαίρου.

ΥΓ.: Οι δηλώσεις Λουτσέσκου δεν χρειάζονται σχολιασμό, αλλά εισαγγελέα. Και είναι σίγουρο πως αν κληθεί ξέρει την… πιπίλα. Λάθος στη μετάφραση. Εκτός κι αν έχει το θάρρος να τις παραδεχθεί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή