Αποκαλυπτήρια για Αλβέρτη

1' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αλλαγή σελίδας στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, με την αντικατάσταση του Αργύρη Πεδουλάκη από τον Φραγκίσκο Αλβέρτη, ο οποίος θα πάρει το «βάπτισμα πυρός» στον αυριανό, εκτός έδρας με την Αναντόλου Εφές, δεν… εκπίπτει των στόχων των «πρασίνων» στην Ευρωλίγκα και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η ατμόσφαιρα στις δύο πρώτες προπονήσεις του ΠΑΟ, υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού επιτελείου, φέρεται να είναι πιο απελευθερωμένη στην ψυχολογία και στη διάθεση των παικτών, ενώ ο Αλβέρτης υποστήριξε χθες ότι ο ίδιος, οι συνεργάτες του και οι παίκτες θέλουν να συνεχίσουν το έργο του, προχωρώντας ταυτόχρονα και σε δύο αγωνιστικές αλλαγές στον τομέα της επίθεσης. Ο Αλβέρτης ευχαρίστησε τον Πεδουλάκη για τη συνεργασία που είχαν, τόνισε ότι εξακολουθεί να έχει φιλική σχέση μαζί του και υπογράμμισε ότι το «σοκ» της αλλαγής προπονητή, θα δείξει τα αποτελέσματά του στους προσεχείς αγώνες.

«Σε μία δύσκολη φαινομενικά στιγμή, η ομάδα πρέπει να συνεχίσει με τους ίδιους στόχους και την ίδια πορεία. Εχουμε πλήρη επίγνωση το τι πρέπει να κάνουμε κι αυτό που είναι να προσπαθήσουμε να το βγάλουμε στο γήπεδο. Η διοίκηση έχει σκοπό να συνεχίσει η ομάδα να βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο κι αυτό έχουμε υποχρέωση να κάνουμε. Δεν είχα δεύτερη σκέψη για να αναλάβω, γιατί υπάρχει μεγάλη πίστη στις δυνατότητες της ομάδας», είπε ο «Φράγκι» στις προγραμματικές δηλώσεις του και συνέχισε: «Θα προσπαθήσουμε να έχουμε μεγαλύτερη ταχύτητα και περισσότερο σκορ». Η αποστολή του ΠΑΟ θα ταξιδέψει σήμερα στην Κωνσταντινούπολη, χωρίς τους τραυματίες, Γκιστ και Κάρι.

• O Ολυμπιακός θα παίξει, αύριο, στη Βαρκελώνη με την αήττητη Μπαρτσελόνα, χωρίς τον αρχηγό του, Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος θα απουσιάσει, λόγω του τραυματισμού στο γόνατό του. Επίσης και η συμμετοχή του Γιώργου Πρίντεζη στην αποστολή των «ερυθρολεύκων», θα κριθεί το πρωί, καθώς δεν προπονήθηκε ούτε χθες, λόγω των ενοχλήσεων που νιώθει στη μέση του, τις τελευταίες τρεις εβδομάδες. Ο Θοδωρής Παπαλουκάς θα τιμήσει τον Κάρλος Ναβάρο για το ρεκόρ συμμετοχών του (253) στην Ευρωλίγκα που το κατείχε ο Ελληνας παίκτης που έχει αποσυρθεί.

• «Ανακοίνωση ντροπής και σαφές μήνυμα εγκατάλειψης και περιφρόνησης του αθλητικού κινήματος» ήταν ο σχολιασμός της ΕΟΚ στην επισημοποίηση της περικοπής στην ετήσια επιχορήγηση που θα είναι 1,3 εκατ. ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή