Κορυφώνεται η αγωνία για Καλάθη

Κορυφώνεται η αγωνία για Καλάθη

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η επικείμενη ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας από τον Ελληνα τεχνικό, Δημήτρη Ιτούδη, κορυφώνει και τη διαπραγμάτευση του Παναθηναϊκού με τον Νικ Καλάθη, καθώς η αρχική πρόταση των «πρασίνων» μπορεί να έχει ικανοποιήσει τον ομογενή πλέι μέικερ που θα φύγει από τους Μέμφις και το ΝΒΑ, αλλά ο πρώην συνεργάτης του Ομπράντοβιτς στον πάγκο του «τριφυλλιού», έχει ζητήσει την απόκτησή του.

Δύο μηνύματα από το Διαδίκτυο επιβεβαιώνουν την κορύφωση της διαπραγμάτευσης, καθώς σύμφωνα με ιταλική ιστοσελίδα, η ΤΣΣΚΑ κατέθεσε ισόποση πρόταση μ’ αυτή που έκανε προχθές ο Παναθηναϊκός (τριετές συμβόλαιο έναντι 7,5 εκατ. δολαρίων), ενώ σε λογαριασμό του ΝΒΑ, χωρίς συγκεκριμένο κάτοχο, στο twitter, αναφέρθηκε ότι ο «Καλάθης πήγε στον Παναθηναϊκό». Οι πρωταθλητές φέρεται να έχουν προβάδισμα, λόγω της δεδομένης καθιέρωσής του σε ηγετική θέση για τη μετά Διαμαντίδη εποχή.

Στον Ολυμπιακό, ο Εϊ Σι Λο υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία στο χειρουργημένο γόνατό του, ώστε να διαπιστωθεί αν μπορεί να ανταποκριθεί σε υψηλό επίπεδο. Η απόφαση για την τήρηση του συμβολαίου του και την επόμενη περίοδο, θα παρθεί το επόμενο 48ωρο. Παράλληλα, σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας «Bild», ο Αμερικανός γκαρντ, Μάλκολμ Nτιλέινι έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για διετές συμβόλαιο έναντι 1,5 εκατ. δολαρίων, ενώ ενδιαφέρον για τον Μάντζαρη έχει δείξει και η Γκαλατάσαραι, εκτός από τον Παναθηναϊκό και θα καταθέσει επίσημη πρόταση στους «ερυθρόλευκους» για την απόκτησή του.

– Το πρώτο βήμα προσέγγισης στην ΕΟΚ με την εξέταση του ασφαλιστηρίου που έχει γίνει για όλους τους παίκτες της Εθνικής νέων και ανδρών, έκανε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, στη συνάντηση που είχαν ένας νομικός και δύο ασφαλιστικοί σύμβουλοι με τον αντιπρόεδρο της ομοσπονδίας, Αριστείδη Γολέμη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή