Με ασίστ Γκάλη ελπίζει ο Αρης για Γιαννάκη

Με ασίστ Γκάλη ελπίζει ο Αρης για Γιαννάκη

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το… πρώτο βήμα για την επιστροφή του Παναγιώτη Γιαννάκη στον Αρη, αυτή τη φορά ως προπονητής, έγινε χθες στη Θεσσαλονίκη, όπου ο πρόεδρος της ΚΑΕ Λευτέρης Αρβανίτης συναντήθηκε με τον εκπρόσωπό του και του γνωστοποίησε επίσημα τη διάθεση συνεργασίας για τον «κιτρινόμαυρο» πάγκο. Ουσιαστικά, το κύριο περιεχόμενο της συζήτησης ήταν οι συνθήκες και οι προδιαγραφές, οικονομικές και κυρίως αγωνιστικές, που θα λειτουργήσουν ως υλοποιήσιμα κίνητρα για να αναλάβει ο Γιαννάκης την τεχνική ηγεσία. Ο εκπρόσωπος του Ελληνα τεχνικού θα μεταφέρει την πρόταση της ΚΑΕ Αρης που έχει πλέον σύμβουλό της τον Νίκο Γκάλη και αναμένεται η απάντηση. Παράλληλα, ο Μιχάλης Πελεκάνος έφυγε από τον Αρη.

• Ισπανικό δημοσίευμα ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός απέσυρε το ενδιαφέρον του για τον Αμερικανό σέντερ Οθελο Χάντερ, ο οποίος θα καταλήξει στη Μάλαγα, ενώ παράλληλα η ρωσική Λοκομοτίβ Κούμπαν θα είναι η επόμενη ομάδα του Μάρκους Ντιλέινι, ο οποίος ανέβασε κατακόρυφα το κασέ του (2,5 εκατ. δολάρια για 2 χρόνια) και ως γνωστόν απέρριψε την πρόταση του Ολυμπιακού και της Γκαλατασαράι.

• Το τελευταίο τεστ προετοιμασίας της για τη συμμετοχή στο Ευρωμπάσκετ της Κρήτης που θα αρχίσει την ερχόμενη Τρίτη, θα δώσει από σήμερα η Εθνική Νέων στο γήπεδο «Δυο Αοράκια», όπου θα φιλοξενηθεί για δεύτερη χρονιά, το τουρνουά «Γιώργος Κολοκυθάς». Η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει την Τσεχία (19.00) και ο Κώστας Μίσσας θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει για πρώτη φορά τους Αγραβάνη, Χριστοδούλου και Παπαπέτρου που ενσωματώθηκαν στην προετοιμασία, πριν από τρεις ημέρες, ενώ αποκλείσθηκε ο Μήτσιαλος. Στον άλλο αγώνα θα παίξουν Ισπανία – Γαλλία.

• H Εθνική νέων γυναικών θα δώσει σήμερα τον πρώτο της αγώνα στο Ευρωμπάσκετ που διεξάγεται στο Ούντινε της Ιταλίας. Τα κορίτσια του Γιώργου Βελισσαράκου θα αντιμετωπίσουν στις 17.15 τη Λεττονία για τον Β΄ όμιλο.

• Δεκαέξι παίκτες κάλεσε ο προπονητής Δημήτρης Παπανικολάου για την προετοιμασία της Εθνικής U17 που θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Ντουμπάι (8-16/8).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή