Δεν επέστρεψε ο Γκιστ στον ΠΑΟ, κάταγμα ο Παπαπέτρου στον Ολυμπιακό

Δεν επέστρεψε ο Γκιστ στον ΠΑΟ, κάταγμα ο Παπαπέτρου στον Ολυμπιακό

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ασχημα μαντάτα επιφύλαξε η χθεσινή μέρα για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, αφού οι μεν «πράσινοι» δεν είδαν τον Τζέιμς Γκιστ να επιστρέφει από τις ΗΠΑ μετά την άδεια που του είχε δοθεί, οι δε «ερυθρόλευκοι» χάνουν με κάταγμα για περίπου τέσσερις μήνες τον Ιωάννη Παπαπέτρου.

Η αναβολή της επιστροφής του Τζέιμς Γκιστ στην Αθήνα και η μη οριστικοποίηση της άφιξής του δημιουργούν αναγκαστικά προϋποθέσεις για την αντικατάσταση του Αμερικανού παίκτη. Ο Γκιστ ειδοποίησε την τελευταία στιγμή, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ότι δεν έχει διευθετήσει το προσωπικό θέμα του στις ΗΠΑ και ενώ έχει, ήδη, απουσιάσει από το πρώτο διάστημα της προετοιμασίας στο Καρπενήσι, έχοντας λάβει άδεια, δεν διευκρίνισε πόσο χρόνο περαιτέρω παραμονής στις ΗΠΑ χρειάζεται, με αποτέλεσμα αυτή η χρονική αοριστία να προκαλέσει δυσαρέσκεια στους «πράσινους» και στον νέο τεχνικό, Ντούσκο Ιβάνοβιτς. «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα εκτιμήσει το θέμα», καταλήγει η ανακοίνωση, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να μη δοθεί άλλη παράταση απουσίας του Αμερικανού παίκτη, ο οποίος έχει συμβόλαιο για την προσεχή περίοδο. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Μάνος Παπαδόπουλος, μαζί με τον ιδιοκτήτη Δημήτρη Γιαννακόπουλο χειρίζονται το θέμα του Γκιστ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν τίθεται οικονομικό ζήτημα προκαταβολής. Πάντως, έχει αρχίσει αναζήτηση εναλλακτικών επιλογών για πιθανή αρνητική κατάληξη με τον Γκιστ.

Ατυχος για δεύτερη φορά και σε διάστημα δύο μηνών στάθηκε ο Ιωάννης Παπαπέτρου, που υπέστη κάταγμα περόνης έξω σφυρού και συνδεσμικές βλάβες στο αριστερό πόδι του, το οποίο είχε ταλαιπωρηθεί από διάστρεμμα πριν από το Ευρωμπάσκετ Νέων της Κρήτης. Ο Ελληνας φόργουορντ τραυματίστηκε στην προετοιμασία του Ολυμπιακού και μετέβη στο Τρεβίζο, όπου του τοποθετήθηκε γύψος στο πόδι, ενώ επιστρέφει στην Αθήνα, όπου θα επανεξεταστεί και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Η πρώτη εκτίμηση της αποθεραπείας φθάνει τους τρεις με τέσσερις μήνες.

• Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και η Nova παρουσίασαν την έναρξη της νέας συνεργασίας τους για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων στην Α1.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή