Τεστ με Γκαλατά για Ολυμπιακό

Τεστ με Γκαλατά για Ολυμπιακό

1' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πρόοδος του Ολυμπιακού στην επίθεση και με δεδομένη τη συνέχιση της αποτελεσματικής αμυντικής λειτουργίας των παικτών του έχει προτεραιότητα στην προπονητική φιλοσοφία του Γιάννη Σφαιρόπουλου για το σημερινό παιχνίδι με την Γκαλατασάραι, στο ΣΕΦ (21.45). Ο αήττητος και πρωτοπόρος του Δ΄ ομίλου υποδέχεται την τουρκική ομάδα που βρίσκεται στη δεύτερη θέση και υπολείπεται δύο βαθμών, αλλά δεν έχει καταφέρει ακόμα να νικήσει μακριά από την Κωνσταντινούπολη. «Είναι επιθετική ομάδα με ταλέντο στο σκοράρισμα. Εχει… βαθύ ρόστερ κι έμπειρους παίκτες. Ο Αρόγιο είναι ο κινητήριος μοχλός τους. Πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στα αμυντικά μας καθήκοντα, που είναι προτεραιότητα σε κάθε παιχνίδι» είπε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, ενώ έκανε και τη σύγκριση άμυνας και επίθεσης στην ομάδα του: «Τα πρώτα δείγματα που είδα είναι η προσωπική άμυνα του κάθε παίκτη εναντίον του αντιπάλου και η ομαδική άμυνα. Θέλω να παίξουμε πιο γρήγορα, αλλά η επίθεση θέλει πολλή δουλειά και χρόνο για να φτάσει στο επίπεδο που μπορούμε».

Νοκ άουτ ο Ράιτ από ΠΑΟ

Χωρίς τον Τζούλιαν Ράιτ που παρέμεινε στην Αθήνα, λόγω της θλάσης που υπέστη στο γαστροκνήμιο, η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχωρεί σήμερα για τη Βαρκελώνη, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει την αήττητη Μπαρτσελόνα.

• Ενενήντα λεπτά διήρκεσε η παρουσίαση του Ντράγκαν Σάκοτα από την ΚΑΕ ΑΕΚ και ο νέος τεχνικός της Ενωσης μίλησε για τη χαρά που νιώθει, επιστρέφοντας στο ελληνικό μπάσκετ, την ψυχολογική «ασπίδα» που έχει για τη δεδομένη πίεση που υπάρχει στην ομάδα και το μακρόπνοο σχέδιο οργάνωσης. «Πιστεύω πως έχω ακόμη να δώσω και να προσφέρω. Οταν μιλάμε για την ΑΕΚ, όλοι εμείς είμαστε μικροί. Πρέπει να επιλέξουμε έναν σωστό δρόμο, με ένα πρόγραμμα που έχουμε επιλέξει και έχει στόχο την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια της Ευρώπης. Φαντάζομαι τι πίεση υπάρχει, αλλά εγώ δεν νιώθω πίεση», υπογράμμισε ο «Σάλε» που έχει συμπληρώσει 24 χρόνια παραμονής στην Ελλάδα.

• Ο ΠΑΟΚ σημείωσε την τέταρτη νίκη του σε πέντε αγώνες στον 6ο όμιλο του Γιούροκαπ, επικρατώντας στην Πυλαία της Μπούντουσνοστ από το Μαυροβούνιο με 80-60.

• Νέα προσθήκη για τον Πανιώνιο με τον Αμερικανό σέντερ, Ουίλιαμ Κόλεμαν (26χρ., 2.05) να αποτελεί επιλογή του Βαγγέλη Αλεξανδρή που είχε συνεργασθεί μαζί του, πριν από δύο χρόνια, στην Καβάλα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή