Στον Ντόρσεϊ στρέφεται ο Ολυμπιακός

Στον Ντόρσεϊ στρέφεται ο Ολυμπιακός

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενας παλιότερος γνώριμος του Ολυμπιακού, ο Τζόι Ντόρσεϊ που είχε συμβάλει τα μέγιστα, μαζί με την ταυτόχρονη άφιξη του Εϊ Σι Λο στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας και του ελληνικού πρωταθλήματος, πριν από τρία χρόνια, ενδιαφέρει άμεσα τους «ερυθρόλευκους» για την αντικατάσταση του τραυματία, Πάτρικ Γιανγκ.

Ο Αμερικανός σέντερ γνωρίζει άριστα τον Ολυμπιακό και διαθέτει τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά για να καλύψει επαρκώς το κενό του Γιανγκ. Αντίθετα, όμως, τίθεται το ερώτημα για την εν γένει συμπεριφορά του στα «ερυθρόλευκα» αποδυτήρια και το αν έχουν «ξεχασθεί» οι δηλώσεις που είχε κάνει για τον αρχηγό, Βασίλη Σπανούλη, υποστηρίζοντας ότι αυτός είναι το «αφεντικό» της ομάδας.

Ο Ντόρσεϊ αγωνίζεται στην Γκαλατασαράι (εναλλακτική επιλογή του Στέφαν Λάσμε) και αν αποκτηθεί θα έχει δικαίωμα συμμετοχής άμεσα στην Ευρωλίγκα. Παράλληλα, στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου τέθηκαν οι Σπανούλης και Πρίντεζης για το σημερινό ταξίδι στο Ζάγκρεμπ και τον αυριανό αγώνα με την Τσεντεβίτα για την 6η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Με κεκτημένη ταχύτητα από τις τρεις συνεχόμενες νίκες στο Γιούροκαπ, η ΑΕΚ στοχεύει στην τέταρτη για την 6η αγωνιστική του 6ου ομίλου, αντιμετωπίζοντας στη Ρωσία, την Κράσνι (17.30), από την οποία ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ. Eκτoτε οι Ρώσοι γνώρισαν 4 ήττες, με την Ενωση να θέλει τη ρεβάνς. «Η νίκη είναι πολύ σημαντική, γιατί αποτελεί την ευκαιρία μας να κερδίσουμε τώρα, παρά κόντρα στη Γκαλατάσαραϊ ή τη Χάποελ» ήταν τα λόγια του Ντράγκαν Σάκοτα.

Στη Θεσσαλονίκη, ο Αρης (3 νίκες – 2 ήττες) που προέρχεται από ήττα στο παιχνίδι με τον Κόροιβο, θα υποδεχθεί την τουρκική Τράμπζονσπορ (19.00) και χρειάζεται να διαχειριστεί την κόπωση των παικτών του από τους συνεχόμενους αγώνες.

Οι Χάγκινς, Μακ Νιλ και Ξανθόπουλος ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και θα χρησιμοποιηθούν από τον Δημήτρη Πρίφτη που χαρακτήρισε «ζωτικής σημασίας» τον σημερινό αγώνα για την πρόκριση του Αρη στους «32» της διοργάνωσης.

Στην Πολωνία, ο ΠΑΟΚ (2 νίκες – 3 ήττες) θα παίξει με τη Σόλνοκι (18.00) και ο Σούλης Μαρκόπουλος που θα έχει στη διάθεσή του, τον Δημήτρη Μαργαρίτη, τόνισε ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις για την πρώτη εκτός έδρας νίκη της ομάδας του, στο Γιούροκαπ.

• Ο Στηβ Γιατζόγλου θα αντικαταστήσει τον Γιάννη Τζήμα στον πάγκο της Καβάλας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή