Αγωνία για Ουίλιαμς ενόψει Λοκομοτίβ Κούμπαν

Αγωνία για Ουίλιαμς ενόψει Λοκομοτίβ Κούμπαν

2' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η επιθετική προσφορά του Ελιοτ Ουίλιαμς στα τρία τελευταία παιχνίδια του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα, είναι αδιαμφισβήτητη και έχει καταστήσει αναγκαία την παρουσία του και στον αυριανό αγώνα με τη Λοκομοτίβ Κούμπαν που είναι κομβικής σημασίας, αλλά ο Αμερικανός παίκτης δεν προπονήθηκε ούτε χθες, λόγω θλάσης στον μέσο προσαγωγό και θα δοκιμάσει σήμερα να τεθεί στη διάθεση του Σάσα Τζόρτζεβιτς. Ο Ουίλιαμς που τραυματίστηκε στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα υποβάλλεται σε θεραπεία και δεν συμμετέχει σε προπονήσεις. Οι πιθανότητες συμμετοχής του είναι μοιρασμένες, ενώ υφίσταται και ο φόβος υποτροπής. Ο Παναθηναϊκός θα παίξει για τέταρτη φορά με τη Λοκομοτίβ στη φετινή Ευρωλίγκα και έχει ηττηθεί στους τρεις προηγούμενους αγώνες από την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Στον Ολυμπιακό που καλείται να μην υποστεί άλλη ήττα μέχρι την ολοκλήρωση της φάσης των «16» και να περιμένει βαθμολογικό συνδυασμό άλλων αποτελεσμάτων για να προκριθεί στα πλέι οφ, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν υπολογίζει τον Ματ Λοτζέσκι, ούτε στο προσεχές παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις. Ο Βέλγος παίκτης έχει προσβληθεί από μεγαλοκυτταροϊό και θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις. Συνολικά έχει παίξει σε 10 ευρωπαϊκά παιχνίδια και μόλις σε εννέα του πρωταθλήματος. Παράλληλα, την τεχνική ηγεσία της Χίμκι, την οποία θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στην επόμενη αγωνιστική, ανέλαβε ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟ, Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

• O Ολυμπιακός διατήρησε τη βαθμολογική πρωτοκαθεδρία του στην 22η αγωνιστική της Α1 κατηγορίας, με τη δύσκολη νίκη, κόντρα στην ΑΕΚ (100-93), ύστερα από δύο παρατάσεις. Η Ενωση σε επτά ντέρμπι της φετινής περιόδου, με αντιπάλους τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό, τον Αρη και τον ΠΑΟΚ, έχει μία νίκη και έξι ήττες.

Οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζεται να περάσουν νικηφόρα και τη δοκιμασία από τον Αρη, στο Αλεξάνδρειο (28/3) για να εξασφαλίσουν το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας μέχρι και τους τελικούς των πλέι οφ. Στην «μάχη» της παραμονής, η Καβάλα νίκησε το Ρέθυμνο (103-102), στην παράταση αλλά παρέμεινε στη ζώνη υποβιβασμού, με διαφορά δύο βαθμών από το Λαύριο, τον Κόροιβο και τα Τρίκαλα που ισοβαθμούν. Τα αποτελέσματα: Κηφισιά – Αρης 65-67, Κόροιβος – Κολοσσός 68-71, ΠΑΟΚ – Απόλλων 80-67, Λαύριο – Αρκαδικός 79-67, Τρίκαλα – ΠΑΟ 81-98.

• O ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Αρης, Νίκος Λάσκαρης απέρριψε την πρόταση να συμμετάσχει στο Γιούροκαπ της επόμενης περιόδου, σε συνάντηση που είχε με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα αγωνισθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ της FIBA, όπως είχε αποφασίσει προ μηνός.

• Ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον Αμερικανό φόργουορντ/σέντερ Κιθ Κλάντον που αγωνιζόταν στην Α2 κατηγορία του Ισραήλ και αναμένεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

• Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 50 χρόνων της πρώτης ελληνικής συμμετοχής στο πρώτο φάιναλ φορ του Κυπέλλου Πρωταθλητριών που είχε διοργανωθεί στο Μιλάνο, η ΚΑΕ ΑΕΚ θα τιμήσει, στον επόμενο αγώνα με τον Κολοσσό στο ΟΑΚΑ, τους πρωταγωνιστές εκείνης της ομάδας που αποτέλεσε τον προπομπό της κατάκτησης του Κυπέλλου Κυπελλούχων το 1968.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή