Super League 1: Στον Βόλο το ματς της Λαμίας με τον Παναθηναϊκό τη Δευτέρα

Super League 1: Στον Βόλο το ματς της Λαμίας με τον Παναθηναϊκό τη Δευτέρα

Η αναμέτρηση μεταφέρθηκε εκτάκτως από τη Λαμία, της οποίας η έδρα κρίθηκε ακατάλληλη

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά την αλλαγή ώρας (αντί 19:30 θα ξεκινήσει στις 18:00 τη Δευτέρα), ο τελευταίος αγώνας της 10ης αγωνιστικής της Super League, ανάμεσα στην Λαμία και στον Παναθηναϊκό, άλλαξε και έδρα, και θα διεξαχθεί στον Βόλο.

Λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου στο ΔΑΚ Λαμίας η αναμέτρηση θα τελεστεί στο Πανθεσσαλικό στάδιο, εκεί όπου διεξήχθη το Σάββατο και ο εναρκτήριος αγώνας της 10ης ημέρας, ανάμεσα στον Βόλο και στον ΟΦΗ, με νικητή τον τελευταίο (0-2).

Πραγματογνώμονας της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος βρέθηκε την Παρασκευή και το Σάββατο στο ΔΑΚ Λαμίας και έκρινε ότι ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι κατάλληλος για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League: «Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στο πλαίσιο της 10ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, τη Δευτέρα 22.11.2021 στις 18:00, σε συνέχεια της έκθεσης της εταιρείας που έχει αναλάβει τnν εποπτεία και αξιολόγηση των αγωνιστικών χώρων και γηπέδων της Super League και μετά τον έλεγχο που πραγματοποίησε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Δ.Α.Κ. ΛΑΜΙΑΣ “ΑΘ. ΔΙΑΚΟΣ”».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα

ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Και τώρα οι δυο τους…

Η Σούπερ Λιγκ 1, πιο αργή και από τη Β΄ Ιταλίας και Γαλλίας

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή