5 εμπειρίες πολιτισμού στην Καβάλα
ΤΑΞΙΔΙΑ

Βόλτες στα οθωμανικά μνημεία, ιστορίες από την εποχή του καπνού, μαντίλια από μετάξι και έργα τέχνης από πηλό συνθέτουν ένα ιδιαίτερο μωσαϊκό εμπειριών στην πόλη της Καβάλας.


Στις αμυγδαλιές του Στρυμόνα
ΤΑΞΙΔΙΑ

Με αφορμή την κορύφωση της ανθοφορίας στον βορρά, υποδεχόμαστε την άνοιξη στους λευκούς και ροζ αγρούς του Οφρυνίου Καβάλας.


Καβάλα: Θερινό όνειρο
ΤΑΞΙΔΙΑ

Με υπέροχες αμμουδιές σε κοντινή απόσταση και το μονίμως δημιουργικό Φεστιβάλ Φιλίππων, η Καβάλα παραμένει ένας επίκαιρος και προσιτός καλοκαιρινός προορισμός.


Κυνήγι τρούφας και surf στην άμμο
ΤΑΞΙΔΙΑ

20 διαφορετικοί τρόποι για να χαρούμε την ελληνική φύση αυτή την εποχή, από το Ζαγόρι και τα Μετέωρα έως τη Λήμνο και την Κρήτη.

Kαβάλα: βουτιά στον χρόνο
ΤΑΞΙΔΙΑ

Μία από τις πιο ωραίες πόλεις του ελληνικού Βορρά μάς αποκαλύπτει τα μυστικά αλλά και τα σημεία αναφοράς της.

Καβάλα: Η Μακεδόνισσα που τα έχει όλα
ΤΑΞΙΔΙΑ

Περπατείστε στην Ακρόπολη της Καβάλας, γύρω από το Φρούριο και στα στενάκια της Παλιάς Πόλης. Η θέα προς το καινούργιο κομμάτι και το λιμάνι θα σας σαγηνεύσειΚαβάλα: Μίνι οδηγός
ΤΑΞΙΔΙΑ

Τα παλιά ρεμπέτικα μπερδεύονται με τις φωνές στο λιμάνι, η μυρωδιά του καπνού με τα φρέσκα ψάρια στην ιχθυόσκαλα και το σήμερα με το χθες. Ενα είναι σίγουρο: τα πολλά επίπεδα της Καβάλας δεν είναι μόνο υψομετρικά. Κάνουμε τέσσερις βόλτες μέσα στην πόλη και ανακαλύπτουμε και κάποια κοντινά της μέρη.