48 ώρες στην Κοπεγχάγη
ΤΑΞΙΔΙΑ

Τα νέα μουσεία, η δυναμική γαστρονομική σκηνή και τα ολοκαίνουργια ξενοδοχεία που θα ικανοποιήσουν τον πιο απαιτητικό ταξιδιώτη αυτό το καλοκαίρι.


Τα κοσμήματα της βασίλισσας στο Amalienborg Palace Museum της Κοπεγχάγης
ΤΑΞΙΔΙΑ

Όσοι προτιμούν να ταξιδεύουν στις βόρειες χώρες τους θερμούς μήνες, στο Amalienborg Palace Museum Κοπεγχάγτης θα έχουν την ευκαιρία να δουν την έκθεση A Queen’s Jewellery Box με 200 κοσμήματα από τη συλλογή της βασίλισσας Μαργαρίτας Β΄.

Ιστορίες της Κοπεγχάγης
ΤΑΞΙΔΙΑ

Η συγγραφέας Αμάντα Μιχαλοπούλου συναντά τις παιδικές της αναμνήσεις σε μινιμαλιστικά καφέ, νεωτερικά μουσεία και κομψές μπουτίκ.

Κοπεγχάγη: Ποιος βιάζεται;
ΤΑΞΙΔΙΑ

Tαξιδεύουμε με hygge* διάθεση στην πόλη του Άντερσεν, των ποδηλάτων και του σύγχρονου ντιζάιν, αναζητώντας την ουσία της πιο αναγνωρίσιμης δανέζικης λέξης των τελευταίων χρόνων.


Κοπεγχάγη: επιστροφή στο μέλλον
ΤΑΞΙΔΙΑ

Ενας πρωτότυπος αρχιτεκτονικός περίπατος στη δανέζικη πρωτεύουσα, που μεταμορφώνεται διαρκώς χωρίς να αποποιείται το παρελθόν της.

Κοπεγχάγη by locals
ΤΑΞΙΔΙΑ

Ξέφρενες ροκ εν ρολ βραδιές, επικίνδυνες… αποστολές με σκέιτμπορντ, απολαυστικά «ανοιχτά» σάντουιτς, πάρτι δίπλα στη λίμνη, αλλά και «κοινωνική κουζίνα» στην πρωτεύουσα της πιο «ευτυχισμένης χώρας στον κόσμο».