Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αυλαία της σκηνής «Νίκος Κούρκουλος» του Εθνικού Θεάτρου ανοίγει με το έργο της Λούλας Αναγνωστάκη «Σ’ εσάς που με ακούτε», σε δραματουργική επεξεργασία και σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Αβρανά. Στις 8.30 μ.μ. Αγ. Κωνσταντίνου 22.

Η όπερα του Τζάκομο Πουτσίνι «Μαντάμα Μπατερφλάι» παρουσιάζεται στην αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, σε μουσική διεύθυνση του Λουκά Καρυτινού και σκηνοθεσία, σκηνικά και κοστούμια του Ούγκο ντε Ανα. Στον κεντρικό ρόλο, η σοπράνο Κριστίνε Οπολάις. Στις 
8 μ.μ. Συγγρού 364.

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής-1
Η Κριστίνε Οπολάις στην Εθνική Λυρική Σκηνή.

Η έκθεση «Home», η πρώτη κοινή παρουσίαση του έργου των εικαστικών Κώστα Μπασάνου και Νίνας Παπακωνσταντίνου, έπειτα από μια παράλληλη πορεία είκοσι ετών, φιλοξενείται στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Ιλεάνα Τούντα. Από τις 12 το μεσημέρι, Αρματολών και Κλεφτών 48.

Με όχημα το τζαζ ρεπερτόριο και τον αυτοσχεδιασμό, το ντουέτο των Φίλιπ Βάις στα φωνητικά και Ανδρέα Παπαγιαννακόπουλου στην κιθάρα εμφανίζεται στο Jazzét Café στο Χαϊδάρι. Στις 9 μ.μ. Στρ. Καραϊσκάκη 99.

Το θεατρικό έργο του Φρανκ Βέντεκιντ «Το ξύπνημα της άνοιξης», με θέμα την ενηλικίωση μιας παρέας εφήβων σε μια συντηρητική κοινωνία, παρουσιάζεται από τους αποφοίτους της Δραματικής Σχολής Ωδείου Αθηνών στο θέατρο Σφενδόνη, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Γρηγόρη Λιακόπουλου. Στις 9 μ.μ. Μακρή 4.

Την ταινία «Το αυτό» (2017) του Αντι Μουσκιέτι παρουσιάζει στο OAKA το City Drive-in, σε μια εκδήλωση σχεδιασμένη για να παρακολουθηθεί από τα αυτοκίνητα των θεατών. Στις 8.30 μ.μ. Λεωφ. Σπ. Λούη, Πύλη Δ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή