Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Το θεατρικό έργο «Ανθισμένες μανόλιες» του Ρόμπερτ Χάρλινγκ, στο οποίο βασίστηκε η ομώνυμη ταινία του Χέρμπερτ Ρος, παρουσιάζεται στο θέατρο Χυτήριο, σε απόδοση και σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Κυριακού. Ερμηνεύουν οι Αννα Αδριανού, Ηρώ Μουκίου, Βάσω Γουλιελμάκη, Κατερίνα Μπιλάλη, Κρίστη Παπαδοπούλου και Εύη Δαέλη. Στις 9 μ.μ. Ιερά Οδός 44.

• Τους προσωπικούς δίσκους της με μελοποιημένη ποίηση «Τραγούδια για τους μήνες», σε μουσική Δημήτρη Παπαδημητρίου, και «Γρήγορα η ώρα πέρασε», σε μουσική Νίκου Ξυδάκη, παρουσιάζει απόψε στο Ηρώδειο η Ελευθερία Αρβανιτάκη μαζί με την Καμεράτα υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Πέτρου. Στις 9 μ.μ. Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

• Η Crux Galerie παρουσιάζει την ατομική έκθεση του Ανέστη Ιωάννου «Μετά το ηλιοβασίλεμα», με έργα που αντλούν την έμπνευσή τους από τη σχέση του ατόμου με το αρχιτεκτονικό περιβάλλον και την αστική φύση. Κρατήσεις στο 213-04.58.911. Από τις 5 μ.μ. Σέκερη 4.

• Κομμάτια από το τελευταίο της άλμπουμ «Souvenir», από τις παλιότερες δισκογραφικές δουλειές της, αλλά και γνωστές διασκευές, θα ερμηνεύσει η Ειρήνη Σκυλακάκη στην αποψινή συναυλία της στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής. Στις 9 μ.μ. Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

• Ερωτήματα για όσα συμβαίνουν στις αισθήσεις μας όταν χορεύουμε, καθώς και για το πώς βιώνεται η εμπειρία του χορού ως πρακτική επαναπροσδιορισμού της ύπαρξης και ως επιθυμία υπέρβασής της, θέτουν η χορογράφος Ιρις Καραγιάν και η ομάδα ΖΗΤΑ στην παράσταση «A dance as a dance», που παρουσιάζεται μέχρι αύριο στο Φεστιβάλ Αθηνών. Στις 9 μ.μ. Πειραιώς 260.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή