Ο δικός μου Μπρους Γουίλις

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι πρώτες νότες από το τραγούδι των τίτλων, που ερμήνευε ο θρυλικός Αλ Ζαρό, έδιναν το σήμα: «Αρχίζει, αρχίζει!».

Στα μέσα της δεκαετίας του ’80, όταν το «Moonlighting» άρχισε να προβάλλεται στην ελληνική τηλεόραση, δεν ξέραμε ακόμα τον ορισμό του dramedy –δηλαδή κωμωδία και δράμα μαζί–, αλλά το «Αυτός, αυτή και τα μυστήρια», όπως βαφτίστηκε στη γλώσσα μας η σειρά, χαρακτηριστικό δείγμα του είδους, μας καθήλωνε μπροστά στη μικρή οθόνη. Κυρίως λόγω του ήρωα, του Ντέιβιντ Αντισον.

Ηταν έξυπνος, με χιούμορ και ευαισθησίες τις οποίες (μάταια) προσπαθούσε να κρύψει κάτω από το «κουκούλι» του σκληρού, δαιμόνιου ντετέκτιβ. Είχε και «εκείνο» το βλέμμα που συνήθως κάνει τα κορίτσια να καρδιοχτυπούν.

Οι παραγωγοί λέγεται πως είχαν δει σχεδόν 3.000 ηθοποιούς για να καταλήξουν σ’ έναν 30χρονο με σκουλαρίκι και μαλλιά… πανκ – τον Μπρους Γουίλις.

Ολα τα υπόλοιπα είναι πια ιστορία… Μαζί με τη Σίμπιλ Σέπερντ, που υποδυόταν τη Μάντι Χέιζ, ο Μπρους Γουίλις μάς χάρισε μερικές από τις πιο έντονες τηλεοπτικές συγκινήσεις της εφηβείας μας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή